Prima pagină » Local » Comportament scandalos al șoferului care transportă elevii la Școala Profesională Coarnele Caprei: ”Au vomat copiii în autobuz, iar el nici nu s-a uitat!”

Comportament scandalos al șoferului care transportă elevii la Școala Profesională Coarnele Caprei: ”Au vomat copiii în autobuz, iar el nici nu s-a uitat!”

15 apr. 2022, 02:01,
Cosmina Puiu, în Local

Șoferul care transportă elevii la Școala Profesională Coarnele Caprei este acuzat de unii părinți de faptul că s-ar comporta urât cu elevii. Aceștia trăiesc cu frica în suflet, deoarece copiii nu ar fi în siguranță. Mihai Țibucanu, primarul comunei Coarnele Caprei, susține faptul că șoferul nu este așa cum îl descriu părinții, în timp ce Victoria Gheorghiță, directorul Școlii Profesionale, afirmă că a luat la cunoștință despre această problemă și că va lua măsurile care se impun.

Mai mulți părinți din comuna Coarnele Caprei sunt nemulțumiți de comportamentul lui Marcel Moisuc, șoferul care transportă elevii la Școala Profesională, și trăiesc cu o frică în suflet, deoarece copiii lor, cu vârste cuprinse între 6 și 7 ani, urmează a fi transferați la o altă școală din comună.

Părinților se tem să-și lase copiii să meargă 4 km cu acest șofer.

”Au vomat copiii în autobuz, iar el nici nu s-a uitat!”, a declarat, pentru reporterii cotidianului BZI mama unui copil de la Școala Profesională Coarnele Caprei.

o poza cu primarul comunei Coarnele Caprei

Mihai Țibucanu este primarul comunei și susține că șoferul autobuzului este un om cumsecade și că își face treaba foarte bine, iar acuzațiile părinților nu sunt adevărate

Părinții sunt nemulțumiți de atitudinea șoferului care transportă elevii: ”Îi ia cu autobuzul doar când vrea el!”

o poza cu un transport de elevi

Părinții afirmă faptul că celor mici le este frică de șofer, deoarece acesta țipă și se uită foarte urât la ei

Elena Grigore este una dintre mamele nemulțumite de atitudinea șoferului care transportă elevii. Aceasta susține că celor mici le este frică de el pentru că țipă la ei, nu îi ajută să urce în autobuz și îi ia doar când vrea. Mai mult decât atât, ea afirmă și că, din aceste motive, este nevoită să alerge zilnic până acasă și până la școală pentru a-și ajuta copilul să coboare și să se simtă în siguranță.

”Îi ia cu autobuzul doar când vrea el! Țipă la ei, nu-i ajută să urce, se uită urât la copii și ei se tem. Eu merg să îi urc în autobuz și trebuie să fug până acasă, să pot ajunge înaintea autobuzului și să îi cobor din autobuz. Pe mine nu mă ia”, spune Elena Grigore.

Ana Maria Cozma este o altă mamă ce are copilul de numai 6 ani la aceeași unitate de învățământ și este deranjată de ceea ce se întâmplă. Ea precizează că șoferul țipă la cei mici. ”Șoferul face gălăgie și țipă la copii. Nu este normal!”, mărturisește Ana Maria Cozma, mama altui elev.

 

 Directorul Școlii Profesionale Coarnele Caprei, Victoria Gheorghiță, a spus că va lua măsurile necesare și va rezolva situația semnalată

Directorul Școlii Profesionale Coarnele Caprei, Victoria Gheorghiță, a spus că va lua măsurile necesare și va rezolva situația semnalată

Mihai Țibucanu, primarul comunei Coarnele Caprei:  ”Șoferul este un om cumsecade”

o poza cu o postare pe facebook

Părinții își exprima nemulțumirea pe rețelele de socializare pentru că nimeni nu îi ajută cu o soluție

Mihai Țibucanu, primarul comunei Coarnele Caprei, spune că știe despre această sesizare, însă este ferm convins că Marcel Moisuc e o persoană cumsecade și că nu ar țipa niciodată la copii pentru că și el este părinte.

”Nu există așa ceva! E un caz separat, o doamnă mai recalcitrantă, care aduce acuzații… Nu este adevărat ce spune ea. Șoferul este un om cumsecade, are și el copil mic la școală. Este o doamnă mai nemulțumită și recalcitrantă tot timpul. Am înțeles că se vor face două clase din toamnă și că este departe. Una-la școala de jos și una  la Arama. Dar nu este departe. Ei au transport. Îi ia de la poartă, îi aduce la poartă. Noi, înainte, mergeam câte 5 km pe jos. Nu sunt probleme cu șoferul. Îl cunosc și este un om deosebit. Își face treaba, ajunge la timp mereu” , menționează Mihai Țibucanu.

Directorul Școlii Profesionale Coarnele Caprei, Victoria Gheorghiță, menționează că știe care este situația și că va lua măsurile necesare.

”Da, am auzit și eu. Am luat la cunoștință problema sesizată și vom lua măsuri. O să facem o verificare vom vedea exact care este problema”, spune Victoria Gheorghiță.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași transmit faptul că se vor face verificările necesare pentru a se vedea exact care este situația în cazul problemei sesizate de părinții din comuna ieșeană Coarnele Caprei.

”Facem verificări și vom rezolva acest aspect”, precizează Antonina Bliorț, purtătorul de cuvânt ISJ Iași, în legătură cu problema șoferului care transportă elevii și care este acuzat că are un comportament neadecvat.

Comentarii
 • In lume sunt 2 categorii de masini:
  Mercedes si restul….
  Cum si oamenii sunt impartiti in 2 categorii:
  Soferi si restul…

 • Ar trebui sa se verifice și încrengătura care e la Școala Coarnele Caprei ,toate cunoștințele a angajat madam Gheorghiță la scoala

 • Gigi soferul

  La cum scrie mama, cred ca e tare preocupata de educatie, de grija scolii…
  O mahalagioaica sadea!

 • Sa vedeti soferii care fac curse regulate de la Coarnele Caprei la Iasi ce propuneri indecente fac fetelor…

 • Felicitări pentru atitudinea primarului. A ascultat cineva si varianta soferului? A ascultat cineva ai parerea altor părinți? Totul se învârte dupa „acuzele unei mame”.

 • Asta-i culmea! Numai pretentii pe „mamicile” astea. Ce ar trebui in opinia lor sa faca soferul daca plodul vomita in masina? Mai degraba ar trebui ele sa vina sa stearga in urma copchilului. Numai pretentii de mahalagioaice din astea care fac scandal din orice. Si-s peste tot: in mall-uri, supermarket-uri, parcuri. Doamne fereste sa faci o remarca timida la adresa zbieretelor etc. Toata societatea trebuie acum sa faca temenele in fata copiilor lor. Ca parca toti is responsabili ca au ele copii…

 • Coarnecaprean

  Scoala aia a devenit pe persoana fizica de la ceva vreme încoace în care unii fac niște învârteli de te doare capul și reclamațiile se țin lanț.

 • Și ce vină are șoferul dacă boracii au borât în mașină? Sau poate o fi mers cu viteză prea mare :)))) Am borât și eu în microbuzul de la muncă, dar a fost de la băutură, ăștia beau de mici? :)))

 • soferul trebuie sa fie atent la traseu…de ce parintii nu insotesc prin ,,rotatie,, pe cei mici?

 • daca nu era microbuz ….era mai bine.

 • Numai pretentii de 2 lei .de la oameni de 2 lei .aviz desteptilor cu increngaturile stiti sa comentatii dar documentativa cum se numeste doamna director .va roade tare invidia nu ?va cred .

 • Doamna aia director a voastră nu știe deloc sa fie civilizată, se face într-una de rușine, vorbește și urât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *