Economic Local

Comuna Sinești va avea o sală de sport modernă în valoare de 1,6 milioane euro! 14 oferte au fost depuse de constructori

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Comuna Sinești va avea o sală de sport modernă în valoare de 16 milioane euro 14 oferte au fost depuse de constructori
Primăria Sinești va beneficia de o sală de sport finanțată de Compania Națională de Investiții

Compania Națională de Investiții investește 1,6 milioane de euro în construirea unei săli de sport. Procedura lansată recent a trezit interesul unui număr important de firme de construcții. Toate ofertele au intrat în etapa de evaluare financiară

Locuitorii din comuna Sinești, județul IașI, vor avea o sală de sport modernă. Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI) SA. Recent, a fost lansată licitația pentru execuția lucrării. La procedură s-au prezentat 14 societăți: Dev In All SRL, DAS SRL, asocierea Katar Conneg SRL – Stood Project SRL, asocierea Optimal Project SRL – Security Construct SRL, Laurențiu H SRL, asocierea Sigma Aps Construct – Proiectare Pago SSM Construct SRL, asocierea Moldocor SRL – Arhing SRL, asocierea Concas SRL – BB & Asociații Design SRL, asocierea Ag Steel Building & Cladding SRL – Air Projects sRL, asocierea Smeogal Construct SRL, asocierea Conest SA – Structi Punct SRL, asocierea JJS Construct AG SRL – Contemporan Proiect SRL, asocierea SMB Steel Project Partnership SRL – SMB Industrial Plant Building SRL – Gendav SRL – Genymar 2008 SRL și asocierea Ervconst Group Invest sRL – MTA Structural Engineers SRL – Dalubuild Construct sRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Prevederea bugetară este de 7,7 milioane lei, aproximativ 1,6 milioane euro.

În sala de sport din Sinești se vor putea desfășura mai multe activități sportive

În noua sală de sport se vor putea desfășura mai multe activități sportive.

„Sala de sport va avea suprafața sportivă dimensionată pentru handbal (și va cuprinde și tușe pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă. Terenul de sport va fi situat la cota intrării și va fi accesibil prin vestiare și prin legătura directă cu zona de foyer. Terenul de sport va fi dotat cu coșuri de baschet fixe, cu braț mobil, prinse de structura acoperișului. De asemenea, se vor pune la dispoziție suporturile pentru montarea fileului de tenis, volei, a porților pentru handbal. Suprafețele vitrate din jurul suprafeței sportive vor fi protejate cu plasa sportivă de protecție, prinsă de structura de rezistență și, punctual, de pardoseală”, se arată în caietul de sarcini.

Sala de sport va avea o tribună cu o capacitate de 180 de locuri

La etajul clădirii, conform proiectului, va fi amenajată tribuna cu o capacitate de 180 locuri.

„Tribuna propusă este realizată din structură de beton monolit și este prevăzută cu scaune individuale. Scaunele sunt realizate din polietilenă copolimerizată colorată, au clasa de reactivitate la foc 1 și au fixări ascunse cu șuruburi amplasate în șezut, mascate cu capac. Zona de tribună va avea liber acces către un grup sanitar destinat publicului. Acesta va fi dimensionat în conformitate cu normativele în vigoare și va fi grupat pe sexe. Se vor realiza pardoseli din placări ceramice antiderapante și tratate împotriva microorganismelor, iar pereții vor fi placați cu faianță”, se mai arată în documentația anexată procedurii.

Adauga un comentariu