Cancan ultimă oră

Concurenta de la Survivor care a încercat să se sinucidă a făcut noi declarații. Ce a adus-o în acest moment critic

Publicat: 24 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Concurenta de la Survivor care a încercat să se sinucidă a făcut noi declarații. Ce a adus-o în acest moment critic
Georgiana Lupu a primit o locuință de la stat, iar banii câștigați în timpul competiției i-a folosit pentru a își mobila casa

Un show de televiziune cum este Survivor România aduce multe satisfacții concurenților, dar și multă expunere. Aflăm, astfel, tot felul de informații despre ei, din trecutul lor și dramele pe care le-au avut de-a lungul timpului. Așa s-a aflat că o fostă concurentă de la Survivor România – sezonul al doilea, a fost la doar un pas de a-și pune capăt zilelor.

Georgiana de la Survivor România a vrut să se sinucidă

Într-un interviu, Georgiana de la Survivor România a declarat că a vrut să se sinucidă. Viața ei nu a fost deloc ușoară, iar Georgiana s-a chinuit ani de zile cu depresia. Avea multe probleme și nu le vedea rezolvarea, astfel încât a încercat, nu o dată, să încheie socotelile cu viața.

Se simțea neînțeleasă, iar ce vedea în jurul ei era complet descurajant. Așa a ajuns tânăra să aibă tot felul de gânduri și de încercări de a pleca din această lume.

Încercam să mă omor, nu mai voiam să trăiesc, nu voiam să mai exist. Am avut depresii foarte multe, foarte urâte. Am fost și internată de câteva ori la spital, dar nu eram nebună, cum spuneau ei. Mergeam foarte mult la psiholog. Mă înțelegeau psihologii și nu mă înțelegeau doamnele de la cămin sau profesorii de la școală. Erau foarte mulți rasiști. Aveau probleme cu ăștia mai de culoare. Nu înțelegeau durerea mea, a declarat Georgiana pentru Cancan.ro.

Georgiana a spus că și-a dat seama, în cele din urmă, că ea trebuie să trăiască, pentru că cineva o protejează, de undeva de sus.

Concurenta de la Survivor care a încercat să se sinucidă. Ce a împins-o la gestul extrem

Viața fostei concurente de la Survivor este, parcă, desprinsă din filme. Georgiana s-a născut în închisoare, unde mama sa era pentru că furase mâncare. De tatăl ei nu a știut niciodată nimic. Cei mai mulți ani din viață i-a petrecut în orfelinate, de unde nu are amintiri plăcute. Acolo era lupta pentru supraviețuire. Copiii furau mâncarea unii de la alții, de obicei, cei mari de la cei mici. Georgiana începuse să meargă la nunți și la înmormântări pentru că știa că acolo va primi ceva de mâncare.

Ce face Georgiana acum, după ce s-a întors de la Survivor România

După experiența Survivor România, Georgiana s-a mutat în Bacău, locuiește singură și și-a propus să o ia de la zero. Tânăra își caută loc de muncă și spune că, din nefericire, se izbește de problema rasismului. A luat în calcul și să plece peste hotare, dar lucrează la un proiect promițător, spune ea, și parcă nu ar vrea să renunțe acum la tot.

 

Adauga un comentariu