Local

Conducerea Alianței-USR Plus trebuie să prezinte motivele pentru care acest extremist, cu funcție de conducere a unei organizații neonaziste, se află pe locul doi în lista candidaților pentru Senatul României

Publicat: 03 dec. 2020
Cristian Berea, candidat USR pentru Senatul României

PNL Iași solicită retragerea imediată de pe liste a candidatului Alianței USR-PLUS de pe locul 2 Senat, Cristian Berea. Acesta a fost lider extremist, deținând funcția de vicepreședinte al organizației neonaziste, antisemite și nelegionare „Noua Dreaptă”.

„Prezența pe locul doi al listei pentru Senat din partea USR-PLUS a celui care a fost vicepreședinte a organizației „Noua Dreaptă”, Cristian Berea, este o jignire imensă pentru ieșeni.

Este o confirmare a prezenței unui extremist de dreapta, care a aderat oficial la o organizație antisemită, neonazistă și legionară, în listele pentru Parlament.

Solicităm conducerii Alianței-USR Plus să prezinte motivele pentru care acest extremist, cu funcție de conducere a unei organizații neonaziste, se află pe locul doi în lista candidaților pentru Senatul României.

Într-un oraș care face eforturi mari, de ani de zile, pentru a apăra memoria victimelor Holocaustului, a Pogromului de la Iași și a violențelor antisemite din perioada interbelică, prezența unui conducător al organizației „Noua Dreaptă” pe liste, este o sfidare grosolană.

Prin această candidatură, USR-PLUS sabotează oficial eforturile Iașului de a deveni un oraș al memoriei victimelor ororilor antisemite.

Încercarea USR-PLUS de a ascunde trecutul acestui lider local al neo-legionarismului este evidentă.

Solicităm oficial retragerea de urgență a acestuia de pe listele pentru Parlament și reacția conducerii centrale a USR-PLUS față de această situație intolerabilă”, au declarat reprezentanții PNL Iași.

Comentarii
 • Astia sunt cei ce se vor salvatorii.
  Jigodii puse pe scandal,traseisti,impostori,mincinosi( nu uitati de ala de la Brasov), valul al treilea sau al patrulea de securisti.
  Partide de stanga.
  De aia nu jura pe Biblie.
  Mahalagismul e la ordinea zilei.
  Oamenii care curati si sinceri fiind au crezut in ideea USR plus (ca de ideologie,doctrina sau program de guvernare nu poate fi vorba) au plecat de mult sau au fost exclusi.
  Ce sa mai zici, insasi fondatorulUSR, primar general al Capitalei, s-a dezis de ei.
  Cine a ramas ? Pretendentii la ciolan, cei care inca stiu sa fraiereasca generatia Y de indatorati la banci pe 30 de ani.
  Aia de merg la proteste ca sa fie vazuti pe feisbuci.

 • BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PNL IASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USR TREBUIE SA SE RETRAGA DE TOT DE PE LISTE CE CAUTA IN PARLAMENTUL ROMANIEI HOTUL BODEA?CE CAUTA EXTREMISTII, LEGIONARII NEOFASCISTII USR-PLUS PE LISTE PENTRU PARLAMENT . USR NU ESTE PARTID ESTE O MISCARE SECURISTA O MISCARE LEGIONARA, O MISCARE ANTISEMITA, FASCISTA O MISCARE CARE VREA SA DISTRUGA SI SA VANDA ROMANIA FINANTATA DE SOROS MAFIOTUL! IN PLUS FARRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA BODEA PE BULETINELE NOASTRE DE VOT CU BARNA SI CIOLOS SA-SI FAC BORS CU HOTII EXTREMISTII SECURISTII ACESTEI MISCARI NEOFASCISTE, ANTISEMITE , LEGIONARE.

 • Daca e adevarat ( si se pare ca e ) atunci cu dezgust si dezamagire renunt la a mai vota aceasta alianta.
  Imi e rusine de increderea pe care o aveam in ideile lor. Vad zilnic cum iese gunoiul de sub pres.

 • ALOOOOOOOOOO MA AUDE CAREVA? MA CACH PE BARNA CU USR-UL LUI NAZIST SI CU ,,, O ROMANIE FARA HOTIE;.. CINE A FURAT SACII CU VOTURILE LA BUCURESTI SI AU PUS O ANIMALA PROASTA LA SECTOR 1 CARE FURA BANI DE LA PRIMARIE SI DA LA USR? CINE? CLOTILDE FURA BANI DE LA PRIMARIA SECTORULUI 1 SI DA BANII LA USR , IN PLUS ESTE FF PROASTA! ATI AUZIT OAMENI BUNI CA LA SECTOR 1 BUCURESTI CLOTILDE SPUNE CA BUCURESTENII TREBUIE SA PLATEASCA DESZAPEZIREA, FUT MA SA DE ANIMALA HOATAAAAAAAAA DA BANII LUI BARNA. OAMENII PLATESC IMPOZITE SI CHELTUIELILE DE DESZAPEZIRE E TREABA PRIMARIEI NU TREBUIE SA PLATEADCA FIECARE SEPARAT CAND VINE IARNA. MA CACH PE USR PE BARNA SI PE TOTI LEGIONARII EXTREMISTI HOOOOOOOOOOOTI FASCISTII SECURISTII USR-ISTI HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO USR, BARNAAAAAAAAAAA MA CACH IN GURA TA PERSONAL CU MISCAREA TA LEGIONARA, MA CACH IN GURA LUI BODEA HOOOOOOOOOOOOOTUL CARE STRIGA HOTII CA TOTI USR-ISTII. PNL VA ROG SA FIE EXCLUS USR SI TOTI RAHATII USR-ISTI DE PE BULETINELE NOASTRE DE VOT, PE BARNA IDIOTUL NU-L INTERESEAZA

 • Felicitari PNL Iasi! Dar Chichirau si Bodea merita sa ramana pe liste pentru Parlament? De ce nu ati facut niciun demers in acest sens? Daca pe Barna nu-l intereseaza pe noi iesenii ne intereseaza , vrem respect cand mergem la vot. Conducerea USR care nu e partid este o miscare extremista pagana, trebuie sa prezinte motivele pentru care Chichirau scandalagioaica cu probleme de integritate si Bodea hotul numarul unu al Iasului si sceleratul si securistul si penalul si scandalagiul sifenechistul si etc se afla pe liste pentru parlamentare. Va rugam PNL Iasi, sa cereti la USR motivele pentru care astia doi se afla pe liste si maine speram sa gasim un raspuns aici . Speram ca la Iasi usr sa obtina sub 2 la suta dar vedeti ca HOTII de la USR umbla peste tot sa fraieresca prostimea cu lozinca rusinoasa,, o Romanie far hotie,,

 • Ia sa vedem:
  -locul 1 la Senat USR+ e bodea. Traseist. Incompetent dovedit. Cartea de vizita a useristilor, locul 1 la Senat.
  -locul 2 la Senat USR+ e beraru ala. Antisemit dovedit. Extremist de dreapta. Cartea de vizita a useristilor, locul 2 la Senat.
  Pai cine i-o vota nu mai are nevoie de vreo caracterizare. Doar de tras apa peste ei.

 • Toti USR-istii sint extremisti sint niste mizerabili aceasta uniune ridica mare semne de intrebare, ei sint toti pagani, provin toti din fostele structuri de securitate care au batjocorit romanii far motiv, este o uniune legionara evitati sa dati un vot pentru acesti mascarici deghizati in cei care promoveaza sloganul acela fara hotie ei care au furat sacii de voturi la Bucuresti ei care pun pe hotii lor sa fluture sloganul Mai ca prosti mai tare decat prosti sint toti usr-istii dar se calca in picioare pentru Parlament

 • USR sa va ia dracu bine ca nu v-ati mai afisat mizeriile de figuri rahatii /
  sotii BODEA/ CACARAU pe panouri electorale dar gunoi pe garduri pe la tara si prin scari de bloc tare ati mai facut, sa va ia dracu sa va fu-t in gura USR, gunoaielor , gunoaiele de reclame electorale care au ajuns imediat pe foc SAU PE JOS SCUPAM SA NE KAKAM PE ELE IN CONTAINER SALUBRIS TRAGETI APA LA WC CA MIROASE A RAHAT USR!!!!!

 • Ce bine ca nu observa lumea ca usere si plus sunt aliati !
  La usere le-a intors curul insusi fondatorul lor. La noi curul se mentine neintors, si in frunte,si pe fiecare lista de doritori de ciolan.

 • Ieseni deschideti ochii, luminati-va mintile NU VOTATI MISCAREA LEGIONARA EXTREMISTA USR!Pericol mare pentru Romania, mare pericol mai ales daca dupa alegeri ar intra in alianta la guvernare PNL cu USR, pericol mare atentie ne intoarcem cu USR-UL in urma cu 50 de ani, acesta miscare extremista USR ATENTIE!!!!!! vin legionarii la putere miscarea asta USR este finantata de extremistul maghiar SOROS, si care vor sa vanda si sa distruga Romania in schimbul a multi bani bineanteles. ATENTIE LUME LA VOT

 • Si idiotul si paganul Caramitru era tot de la plus sau nu era de la USR? Idiotul CARAMITRU CARE MANCA KAKT CA SUNTEM PROSTI SI ETC … era tot legionar fascist USR! Numai niste mizerabili hoti mediocri exista la USR! Mai sint si uscaturi in toate partidele dar la USR toti sint niste uscaturi, toti, toti dar vor in Parlament la 150 mii lei luna salar de la noi plus inca vreo 150 mii celelalte cheltuieli lunar pentru fiecare parlamentaar. A VEM CEL MAI MARE NUMAR DE PARLAMENTARI DIN LUME 585 IAR AMERICA ARE 535 CUM VINE ASTA LA UN POPOR FOARTE MIC SI SARAC CA ROMANIA?? cate sute de miliarde se economisesc daca se reduc parlamentarii la 300???? Speram ca PMP se tine de cuvant cu acest proiect legislativ

 • alo psd-isti asistati sociali analfabeti,pune-ti osul la traba Caramitru va caracterizat EXCELENT,asta santeti raile Romaniei oameni needucati puturosi analfabeti,locul vostru e in subsolul societatii!

 • Caramitru sa se duca in piz-da masi care l-a kakat si cu toti USR-ISTII PAGANI , HOTI IMPUTITI, EXTREMISTI, LEGIONARI, Sa tragem apa sa se duca…. pe canal kakatii USR cu Caramitru vostru, cu Chichirau , Bodea si toate gunoaiele care numai la usr se gasesc. CLAR SA FIE USR NU VA VINDE TARA LUI SOROS! CLAR SA FIE USR NU VA VINDE TARA LUI SOROS, DISPARETI PARSIVILOR DE PE HARTA ROMANIEI, PARSIVILOR

 • Noua Dreapta e partid neonazist ??? … ganditi si voi ca si comunistii si neomarxistii cretini …. ND e partid nationalist traditionalist patriot ….

 • Pentru Anonim, ești un idiot „mon cher”. Noua Dreapta= naționalismul afirmat și tradiționalismul religios hotărât sunt doar aparente pentru că ceea ce va caracterizează de fapt sunt: rasismul, xenofobia, neo- legionarismul, belicismul și dorința de a conduce o țară prin forță.

 • Corect! Bodea si Chichirau care l-au pus pe lista trebuie sanctionati penal, RUGAM PNL astazi sesizare penala, avem o Constitutie totusi si alte legi . In plus Bodea primul hot al Iasului ce cauta pe liste la parlamentare? In plus Chichirau cu probleme de integritate ce cauta pe liste la parlamentare? Bodea o sa ajungi senator cand va zbura porcul, cand va zbura porcul mai baiete vei ajunge tu senator. Oricum nimeni nu va vota USR- UNIUNE ANTISEMITA, PAGANA, NEOFASCISTA, CARE ESTE FINANTATA DE MAGHIARUL SOROS

 • USR la Iasi cam… 1 la suta , poate de la cei de la tara care nu sint informati care i-a prostit Bodea colindand prin sate cu sloganul, dar speram ca USR spre binele Romaniei nu va primi nici un vot. Atentie mare ieseni, usr vinde Romania la bucata !

 • Pai sa votam PNL cu Iulia Scantei care s-a mutat de ani buni in Bucuresti, are acolo si un sediu de avocatura, practic a rupt legaturile cu orasul Iasi si nu are niciun interes sa propuna proiecte pentru Moldova sau pentru orasul Iasi, macar Bodea locuieste aici si are interesul sa faca ceva pentru orasul unde locuieste.

  Lumea pe strada o intreba pe Iulia Scantei cine este desi este la al doilea mandat de la PNL IASI.

  Apoi ne intrebam de ce Iasul este uitat, pentru ca voteaza venetici, la fel ca Vosganian sau Banicioiu care au plecat din Iasi si revin doar la alegeri.

 • Bodea HOTUL puscarias usr-ist?Mai Roberta ia fii atenta ce spui, esti singura care l-ar alege pe HOTUL MAFIOT BODEA DIN CLAN ADOMNITEI-FENECHIU! Alege-l si da-i tu 150 mii pe luna din banii tai + inca 150 mii luna celelealte cheltuieli. USR finantata de mafiotul maghiar SOROS , vrea sa vanda Romania, ,, O Romanie fara hotie,, = ,, O Romanie fara USR,, nu merge asa afara vopsit gardu , inauntru leopardul, ce sa mai… USR o adunatura de securisti de mafioti scelerati de hoti de pagani extremisti antisemiti care vor sa castige prin forta
  si furatul sacilor cu voturi,exact ideologia extremismului promovata de mafiotul Soros

Adauga un comentariu