Local

Conferință de presă săptămânală AUR. Membrii partidului aduc în atenția opiniei publice informații de interes – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Conferință de presă săptămânală AUR. Membrii partidului aduc în atenția opiniei publice informații de interes - FOTO LIVE VIDEO
Vasile Pușcașu antreprenor și președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul Filialei Județene AUR Iași

În cadrul conferinței săptămânale a Alianței pentru Unirea Românilor, membrii AUR alături de Vasile Pușcașu antreprenor și președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul Filialei Județene AUR Iași vor aborda subiecte de actualitate, de interes local și național.

„Statul român este capturat de gașca mafiotă PNL și PSD. Statul român este capturat de găștile de pradă. Pentru a putea să ne oprească, să ne împiedice să eliberăm statul, pentru a ne împiedica, pentru a ne împiedica să îi oprim pentru a suge cel puțin încă 10 ani din resursele statului. Această uniune să-i spunem, PSD-PNL, monstruoasa a hotărât să comaseze alegerile europarlamentare cu cele locale.

De pe data de 8 martie și până acum asistăm la o lovitură constituțională în plină desfășurare. De cel puțin 30 de zile instituțiile statului care ar trebui să vegheze la bunul mers al societății tac și nu spun nimic. Corupția este în floare. Instituțiile sunt în subordinea lor. Justiția este o marionetă în mâna acestui partid comasat PNL – PSD. În loc să apere interesul cetățeanului ei apără interesele acestor membri de partid PSD – PNL și nu au nici o reacție și nu spun nimic la ceea ce ne interesează pe noi. Sub regimul Klaus Iohannis prin care l-a creat, din omul Ciucă, Ciolacu terorizează statul român prin încălcarea drepturilor cetățenilor”, a spus Vasile Pușcașu antreprenor și președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul Filialei Județene AUR Iași.

 

Comentarii
Adauga un comentariu