Local

Conferinţa la PMP Iaşi. Este prezentată lista candidaţilor la alegerile locale 2020. Prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu va candida pentru Primăria Iași din partea PMP, alături de Petru Movilă pentru Consiliul Județean Iași – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 12 aug. 2020
Conducerea organizaţiei Partidului Mişcarea Populară (PMP), filiala Iaşi
Conducerea organizaţiei Partidului Mişcarea Populară (PMP), filiala Iaşi

Conducerea organizaţiei Partidului Mişcarea Populară (PMP), filiala Iaşi, prezintă la această oră, candidaţii la alegerile locale 2020. Organizaţia ieşeana a PMP prezintă lista finală a celor care vor reprezenta formaţiunea la alegerile locale din luna septembrie, listele conturate urmând a fi depuse la Biroul Electoral Judeţean Iaşi. Filiala ieşeana a PMP va avea candidaţi atât la Primăria municipiului Iaşi, cât şi la Consiliul Judeţean Iaşi, dar şi la primăriile din judeţul Iaşi.

Prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu va candida pentru Primăria Iași din partea PMP

UPDATE- Pentru Primăria municipiului Iaşi va candida prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu, decan la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. De asemenea, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, va candida deputatul Petru Movilă, preşedintele organizaţiei judeţene a PMP.

Conferinţa la PMP Iaşi. Este prezentată lista candidaţilor la alegerile locale 2020

Conducerea PMP Iaşi a arătat că se conturează o alianţă cu PNL Iaşi pentru consiliile locale şi pentru Consiliul Judeţean Iaşi. Sunt localităţi unde PMP va merge separat, însă sunt şi localităţi unde cele două formaţiuni vor merge cu acelaşi candidat, cum ar fi localitatea Ţibăneşti. Odată cu lansarea candidaţilor la alegerile locale 2020 vor fi prezenţi şi lideri ai formaţiuni de la nivel central.

„Este a doua oară când participăm la alegerile locale. PMP va avea liste complete pentru consiliile locale în toate localităţile, dar şi pentru Consiliul Judeţean Iaşi. Posibil să facem alianţa cu PNL. În politica nu vorbim de biserică, vorbim de un minim de reguli, în politica vorbim de un minim de valori sub care nu coborî în niciun fel”, a spus deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi. Pentru alegerile locale 2020, conducerea PMP Iaşi a arătat că au fost discuţii şi cu cei de la USR Iaşi. Numai că atât deputatul Cosette Chichirau, cât şi deputatul Marius Bodea s-au sucit şi nu au mai dorit să bată palma.

Comentarii
  • Ne-am linistit! Acum stim cine o promoveaza pe madam Isopescu. Si voua astora de la ziar asa va mai place! Daca castiga madam alegerile, tot Chirica va conduce Iasul. Stiti doar!

Adauga un comentariu