Magazin

Conflict intre Iulia Albu si Catalin Botezatu, dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Publicat: 07 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conflict intre Iulia Albu si Catalin Botezatu dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu
1

La indemnul mamei lui Razvan Ciobanu, Iulia Albu a tinut un discurs la inmormantarea designerului, fapt ce l-a facut pe Catalin Botezatu sa se simta atacat dupa ce a auzit cuvintele criticului vestimentar si i-a spus acest lucru fostei colege.

Ce i-au pus parintii lui Razvan Ciobanu in sicriu, la picioare. Nici nu iti imaginezi

In alta ordine de idei, Iulia Albu vorbeste despre discursul de la inmormantare si despre relatia cu Botezatu. Aceasta spune ca nu a dat niciun nume in discursul de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, dar recunoaste ca s-a referit la anumite persoane si nu a ezitat sa ii dea o replica lui Catalin Botezatu.

"Fiind rugata de mama lui am tinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp si nu am fost niciodata prieteni. Ultima data cand l-am vazut era intr-un supermarket, de fapt, nu l-am vazut pe el, ci niste chiloti facuti de el. Nu m-am gandit sa-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni in discursul meu. Ce ai vrea ca Iulia Albu sa nu fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi ca ei sunt mai putin vinovati decat cei care i-au dat prima data substante? Eu am spus ce am avut de spus, cine intelege intelege", a spus Iulia Albu intr-o emisiune de televiziune.

Adauga un comentariu