Cancan

Connect-R acuzat că a furat piesa „Angela”! Artistul alege să răspundă la acuzații!

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Connect-R acuzat că a furat piesa Angela Artistul alege să răspundă la acuzații
 Piesa "Angela" cântată de Connect-R a strâns peste trei milioane de vizualizări doar într-o lună, cu toate acestea o tânără artistă îl acuză pe Connect-R că această piesă a fost furată

Cunoscutul cântăreț Connect-R a fost acuzat că a furat melodia „Angela”, care în prezent are peste 3 milioane de vizualizări. Vezi ce reacție a avut Connect-R la aceste afirmații.

Maria Alexandra Constantin, cunoscută sub numele de scenă Max Konstant, a susținut în repetate rânduri că Connect-R i-ar fi furat melodia, ba mai mult că nu i-a dat niciun credit pentru acest lucru: „Eu acum câteva luni i-am trimis lui Connect-R un demo, specific că această piesă i-am trimis-o, pentru o posibilă colaborare…”

Reacția lui Connect-R după ce a fost acuzat că a furat piesa „Angela”

Connect-R, cunoscutul artist și interpret de muzică rap și R&B, se află în mijlocul unui mare scandal, fiind acuzat public de către Maria Alexandra Constantin, cunoscută sub numele de scenă Max Konstant, pentru furtul unei piese muzicale pe care artista i-ar fi trimis-o lui Connect-R.

Imediat după aceste afirmații apărute în mediul online, Ștefan Relu Mihalache, pe numele său real, a recunoscut că partea instrumentală din piesa „Angela” aparține desigur unui artist cunoscut sub numele de Aybe, specificând că aceasta a fost accesată de pe un site unde se pot „închiria” sau cumpăra piese sau instrumentale și a acționat conform procedurilor legale pentru a putea să folosească această melodie. El a negat foarte ferm acuzațiile că ar fi furat piesa, subliniind, de asemenea, că tot procesul a fost transparent și legal.

„S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe. (…) Piesa se numește „Angela”, piesă pe care am lansat-o de curând. Instrumentalul piesei, să zic 60 % din el, aparține unui artist, se numește Aybe, este unul dintre miile de producători de afară care își pun materialele pe platformele muzicale, urmând ca artiștii care rezonează din întreaga lume să acceseze instrumentalul, să plătească drepturile de folosire a instrumentalului. Evident, nu exclusiv”, a mărturisit Connect-R.

De la ce a pornit scandalul

Acuzațiile lansate de Max Konstant îl vizează direct pe Connect-R și acuză că procesul de creație a piesei „Angela” a fost copiat după demo-ul ei. Ea susține că a trimis un demo lui Connect-R cu intenția de a iniția o posibilă colaborare.

„Eu acum câteva luni i-am trimis lui Connect-R un demo, specific că această piesă i-am trimis-o, pentru o posibilă colaborare. Se pare că nu se mai întâmplă colaborarea, pentru că el a decis că piesa îi merge mai bine lui, i se potrivește mai bine lui și a decis să o facă singur, aparent. Așa că, în concluzie, pentru artiștii independenți, vă rog să nu vă dați piesele pe aici și pe acolo, să le faceți voi direct”, a spus Max Konstant. Artista de asemenea a mai adăugat că ea a fost folosită de Connect-R și a decis să îi fure piesa pentru propriul său beneficiu, renunțând la colaborarea pe care trebuia să o facă și alegând să o producă singur. Tânăra de asemenea a mai transmis un sfat pe rețelele de socializare către toți tinerii care sunt pe cont propriu. Să nu se lase atrași în asemenea „capcane” și să nu aibă încredere în nici o vedetă, chiar dacă acestea par că le vor binele.

Piesa „Angela” cântată de Connect-R a strâns peste trei milioane de vizualizări doar într-o lună, cu toate acestea o tânără artistă îl acuză pe Connect-R că această piesă a fost furată.

Adauga un comentariu