Cancan ultimă oră

Constantin Zamfirescu a fost operat de cancer. Cum se simte acesta

Publicat: 27 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce a fost diagnosticat cu cancer, Constantin Zamfirescu a fost operat supus unei intervenții chirurgicale complexe! La scurt timp după ce a ieșit din sala de operații, actorul cunoscut pentru rolul lui „Gogoașă” din „Trăsniții” a dezvăluit cum se simte și a publicat și o primă imagine de pe patul de spital.

Constantin Zamfirescu a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu cancer. „Gogoașă” a fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi. În urmă cu o săptămână, actorul a îngrijorat pe toată lumea după ce a apelat la ajutorul urmăritorilor săi, pentru a dona sânge.

Constantin Zamfirescu a fost operat de cancer

La scurt timp după ce a fost operat, Constantin Zamfirescu a publicat și primele imagini cu el de pe patul de spital, unde le-a dezvăluit fanilor săi că deși a avut o noapte grea, acum se simte mai bine.

Mai mult de atât, actorul a mărturisit că se afla în perioada de recuperare și chiar în cursul zilei de astăzi se va ridica din pat pentru a face primii pași și pentru a putea să se întoarcă cât mai repede la muncă.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac si comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor”, a transmis Constantin Zamfirescu.

A suferit un accident vascular în copilărie

De-a lungul timpului, Constantin Zamfirescu a vorbit de foarte multe ori despre problemele sale de sănătate. Îndrăgitul actor a trecut prin momente cumplite și în copilărie, atunci când a suferit un accident vascular în urma căruia nu s-a mai recuperat complet niciodată. „M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu