Sport

Continuă problemele de sănătate pentru tehnicianul Marius Șumudică!

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Continuă problemele de sănătate pentru tehnicianul Marius Șumudică
Antrenorul Marius Șumudică e supărat pe bașkanii de la Gaziantep

Oficialii clubului Gazișehir Gaziantep au confirmat că antrenorul român Marius Șumudică nu a putut conduce echipa la meciul de ieri, contra lui Yeni Malatyaspor, tehnicianul fiind diagnosticat recent cu pneumonie. Locul său a fost luat de secundul Cristian Petre.

„Antrenorul nostru, care a experimentat recent unele probleme medicale, a fost informat de medici că nu poate sta pe bancă la partidă. Echipa noastră a fost condusă de secundul Cristian Petre. Sperăm ca starea lui Marius Șumudică să se îmbunătățească”, se arată în comunicatul emis de Gazișehir Gaziantep.

Șumudică a anunțat încă de sâmbătă că medicul nu i-a permis să zboare în Turcia din cauza problemelor de sănătate:

„Trebuia să fiu acolo. Nu contează că am pierdut biletele, îmi pare rău că nu sunt la echipă, dar sper ca băieții să încheie bine această primă jumătate a sezonului. M-a văzut vineri doamna doctor Bădulescu, un reputat pneumolog care ține cu Rapid, și mi-a interzis categoric să zbor. Am vrut să plec cu mașina, dar n-aș fi făcut decât să-mi înrăutățesc sănătatea. Doamna doctor mi-a schimbat tratamentul și mă simt mai bine. Cel puțin așa mi se pare mie. Șapte zile trebuie să iau noul antibiotic prescris, plus celelalte medicamente și sper să scap!”

Adauga un comentariu