Local

Contracte pe viață la Politehnica Iași pentru două legende – FOTO

Publicat: 17 aug. 2020
ALT=
Contracte pe viață la Politehnica Iași pentru două legende

Clubul Politehnica Iași a anunțat astăzi că le oferă contracte pe viață celor două legende ale fotbalului ieșean, Daniel Pancu și Marius Onofraș. Anunțul vine drept un cadou pentru cei doi își sărbătoresc astăzi ziua de naștere.

„Într-o perioadă fierbinte pe piața transferurilor în Liga I, clubul din Copou a făcut două mutări spectaculoase. Astăzi, au fost legitimați doi super-jucători care au ca obiectiv să scrie istorie la CSM Politehnica. 

Palmaresul lor este impresionant, cu peste 300 de meciuri la cel mai înalt nivel în campionate precum cele din Italia, Turcia, Rusia și România. Ambii au evoluat cu succes și în competițiile europene. Cu un deosebit apetit ofensiv, cele două vedete vor să transmită dorința de a reuși celor din vestiar“, spun reprezentanții Politehnicii Iași.

Contracte pe viață la Politehnica Iași pentru două legende: Stau cel puțin până împlinesc 100 de ani

Legitimațiile celor doi foști fotbaliști ai iașului au fost prelungite până în momentul în care cei doi vor împlini vârsta de 100 de ani. Oficialii clubului ieșean mai spun că în momentul centenarului li se va propune prelungirea înțelegerii.

„Contractele noilor legitimați se întind pe o lungă durată, mai exact până la împlinirea vârstei de 100 de ani, cu drept de renegociere a înțelegerilor. Experimentatul internațional Daniel Pancu va fi al Politehnicii până la data de 17.08.2077, în timp ce legitimația lui Marius Onofraș este valabilă până pe 17.08.2080.

Deși ne-am dori enorm să-i mai vedem pe antrenorul Daniel Pancu și pe team-managerul Marius Onofraș jucând în tricoul Politehnicii, știm că marile lor obiective sunt legate de activitățile pe care le desfășoară în prezent în Copou. Noi le transmitem să li se împlinească toate visele, să aibă parte de tot ce iși doresc și să se bucure de darul simbolic, dar plin de sentimente sincere, din partea colegilor de la Poli.

La mulți ani, PANCONE și ONO!“, se mai arată în mesajul transmis de oficialii Politehnicii Iași cu ocazia aniversării celor doi foști mari fotbaliști ieșeni.

„Veteranii“, convinși de Daniel pancu să continue la Politehnica Iași

Noul antrenor al Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a declarat că a reușit să-l convingă pe Andrei Cristea să continue cu gruparea din dealul Copoului. Pancu explică modul în care i-a convins și pe ceilalți „veteran ai echipei“ să continue la Politehnica Iași.

„Am insistat ca Andrei Cristea și Frăsinescu să rămână la echipă în continuare. Andrei Cristea e un adevărat simbol. La mine nu contează vârsta, nu fac o diferență între jucătorii de 16-17 ani și cei de 36 de ani. Nu joacă vârsta din buletin!”, a spus Daniel Pancu.

Tehnicianul formației ieșene a adăugat că nu are încă lotul complet, dar este convins că poate crea un lot competitiv.

„Nu am lotul definitivat și mai e o săptămână până la începutul sezonului, sunt întârzieri financiare, dar eu merg cu inima deschisă, sunt motivat și sunt sigur că lucrurile se vor rezolva. Pe mine greutățile mereu m-au motivat. Trebuie să treci prin suferință și să faci sacrificii ca să ajungi la rezultate.

Toți antrenorii și jucătorii mari ai lumii au trecut prin momente dificile la început și au reușit. Nu am emoții și sunt sigur pe ceea ce fac. Sper ca jucătorii să înțeleagă modul meu meu de a antrenat. E mai ușor să antrenezi jucători de Liga 1. Eu sunt sigur că o să îmi fie mai ușor să antrenez la Liga 1 pentru că jucătorii vor înțelege ce le cer“, a menționat Daniel Pancu.

Comentarii
Adauga un comentariu