Sport

Contractul pe 3 ani și jumătate a fost semnat, Ianis Hagi l-a promovat. Anunțul făcut azi de Rangers, pe site-ul oficial

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Contractul pe 3 ani și jumătate a fost semnat Ianis Hagi l-a promovat. Anunțul făcut azi de Rangers pe site-ul oficial

În ziua returului din 16-imile Europa League, cu Braga, cei de la Rangers au anunțat, pe site-ul oficial, semnarea unui nou parteneriat.
Scoțienii l-au ales pe Ianis Hagi pentru a promova înțelegerea cu Clarity Sports, care va fi valabilă următorii 3 ani și jumătate.

Rangers, parteneriat cu Clarity Sports

Gruparea scoțiană a anunțat azi semnarea unui contract pe 3 ani și jumătate cu Clarity Sports.
„Suntem încântați să anunțăm un parteneriat de trei ani și jumătate cu Clarity Sports, care va deveni furnizorul oficial de servicii de transport al clubului. Experții acestei firme vor asigura transportul primei echipe, iar Sportsbreaks.com va asigura deplasări pentru fanii noștri.
Clarity va facilita transportul primei echipe în meciurile din Europa. Sportsbreaks.com, o ramură a celor de la Clarity, condusă de echipa din spatele Thomas Cook Sport, le va oferi fanilor șansa să o vadă pe Rangers în deplasările din țară, prin pachetele oferite, inclusiv la derby-ul cu Celtic, de pe 15 martie 2020”, anunță Rangers, pe site-ul oficial

Adauga un comentariu