Local

Controalele pe timp de noapte revin! Poliţiştii organizează filtre la Iaşi odată cu noile restricţii impuse – Live Video, Galerie Foto

Publicat: 14 mart. 2021
Polițist la geamul unui autoturism verificând dacă șoferul respectă noile restricții impuse
Controale efectuate de polițiști în Iași pentru a verifica dacă cetățenii respectă noile restricții impuse

De astăzi, 14 martie 2021, intră în vigoare hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Ca noutate, decizia Executivului prevede interzicerea deplasării în afara locuinței între orele 22:00 și 5:00, dar și limitarea cazării în mai multe destinații turistice.

Pe mai multe străzi din Iași sunt prezente echipaje de poliție care verifică dacă cetățenii respectă măsurile impuse de autorități. Fiecare persoană care iese din locuință în intervalul orar 22.00-05.00 trebuie să aibă asupra sa o declarație pe proprie răspundere prin care să justifice motivul ieșirii.

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Noua hotărâre de Guvern intră în vigoare în 14 martie.

În Hotărârea de Guvern se modifică intervalul orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței, urmând ca interdicția să fie valabilă între orele 22:00 și 05:00.

„Aceasta este, din punctul meu de vedere, cea mai importantă măsură”, a spus, la finalul ședinței de Guvern de miercuri, premierul Florin Cîțu.

Comentarii
  • de ce nu se interzice de la ora 19.00 circulatia? multi golani cu masinid e lux circula atunci
    imprastie covidul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Sunteți idioți? Chestia asta durează de un an, cred ca ajunge! Un an in care “Covid” a distrus mulți oameni economic vorbind. Și dacă mori de foame e mai ok decât sa mori de Covid? E libertatea omului sa umble la ce ora vrea, când vrea și unde vrea. Turma de oi care sunteți nu vedeți ca dacă faceți vaccinul tot aceasi restricții aveți ca altul care nu la făcut? Dormiți in papuci ca o sa ajungă ăștia sa va spună și la ce ora sa va fteti femeile, ca niște roboti orar de ieșit și de intrat in casa și viața? Sclavilor

  • Și ce chestie și-au dat ei seama ca virusul de fapt iese de la h22 la plimbare nu de la h23….. pai adevăratul caos e ziua nu noaptea când vezi 2-3 rătăciți. Dormiți in continuare sclavilor somn ușor

  • Deci, conform directivelor date de Arafat cel tembel, virusul iese la vanatoare intre orene 22-05. Da’ el de unde stie chestia asta? Iar voi prostii, va luati dupa dementul ala. Nu mai punit botul la toate minciunile si vedeti-va de viata in mod normal.

Adauga un comentariu