Cancan ultimă oră

Cornel Galeș a murit. Informația a fost confirmată: „Ne-au dat numărul de cadavru”

Publicat: 01 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vestea că văduvul Ilenei Ciuculete a murit, la dor 60 de ani, a șocat pe toată lumea! Cornel Galeș și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație petrecut în Spania. Inițial, Viviana Mantoiu, femeia care îi era și șefă și iubită și care i-a fost alături în ultimii ani de viață, nu a reușit să îl contacteze și s-a panicat. Ulterior, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, Doina Belu, a postat pe Facebook un comentariu despre faptul că Galeș a murit, într-un accident de circulație. Vestea a fost confirmată într-un final de Viviana. Aceasta este sfâșiată de durere și nu înțelege de ce s-a petrecut o asemenea tragedie.

Doina Belu, nașa: „Ne-au dat numărul de cadavru”

Cornel Galeș are telefonul închis, iar ultima oară a fost activ pe Whatsapp azi noapte, la ora 2:32. Pentru moment, nu există informații oficiale despre ora producerii accidentului, iar Doina Galeș a declarat că are deja numărul de cadavru al bărbatului.

„Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a declarat nașa lui Cornel Galeș.

Adauga un comentariu