Cancan

Cornelia Rednic are o biografie surprinzătoare! Motivul pentru care artista nu a dorit copii

Publicat: 28 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cornelia Rednic are o biografie surprinzătoare Motivul pentru care artista nu a dorit copii
Cornelia Rednic are o biografie surprinzătoare

Cornelia Rednic are o biografie de succes, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. Aceasta a pășit în lumea reflectoarelor sceptică deoarece provenea dintr-o familie modesta și umilă. Totuși, partenerul său i-a oferit încrederea de care avea nevoie și prin multă muncă au reușit să ajungă cunoscuți de publicul larg.

Alături de Lupu Rednic, cântăreața are 33 de ani de căsnicie. Deși se înțeleg foarte bine și se iubesc extrem de mult, cei doi nu au dorit să facă copii. Într-un interviu, artista a precizat și motivul exact pentru care au ales să nu aibă moștenitori.

Cornelia Rednic are o biografie surprinzătoare! 

Cornelia Rednic, în vârstă de 46 ani este din Sighetu Marmației. Interpreta de muzică populară a terminat „Facultatea de Psihologie și Asistență Socială”, dar a ales să nu profeseze în domeniul respectiv. Aceasta a fost mereu pasionată de muzică și a ales să urmeze o carieră artistică alături de soțul său, Lupu Rednic. Pe lângă muzica de petrecere, artista are o dragoste profundă și pentru muzica armenească, interpretând melodii alături de trupa Pindu.

Cornelia și Lupu Rednic se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 33 ani, iar partenerul său de viață este de asemenea cântăreț. Vedetele provin din medii umile, modeste. La începutul carierei sale, artista a fost sceptică când a început să cânte alături de soțul său. Totuși, cu multă muncă, sacrificii și devotament, cei doi au ajuns să cucerească lumea muzicii populare. 

„Am avut răbdare, multă muncă și o mică nebunie din partea lui Lupu. Eu am spus-o și o să o zic întotdeauna, că nu am avut încredere că noi vom ieși la lumină și vom ajunge la nivelul din ziua de astăzi. Nu aveam înregistrări bune, pentru că și acelea costă foarte mult, nu aveam instrumente muzicale bune și nici costume frumoase, cum ne-am fi dorit.”, a declarat Cornelia Rednic.

Frumoasa interpretă de muzică populară și-a schimbat total aspectul. Aceasta a slăbit 33 de kilograme, și-a schimbat garderoba și s-a tuns scurt. Totuși, artista a povestit că scăderea în greutate a avut efecte adverse. Din cauza faptului că s-a înfometat, a început să-i cadă părul. Artista a precizat că la momentul actual și-a schimbat total stilul de viață și a început să mănânce mai echilibrat, adoptând postul intermitent. 

De ce a ales interpreta de muzică populară să nu aibă copii

Cu toate că formează un cuplu de 33 ani, atât pe scenă cât și în viața privată, cei doi nu au copii. Cuplul a precizat că nu și-au dorit să aibă moștenitori din pricina carierei. Din cauza faptului să sunt mai mereu plecați în turnee, un nou membru al familiei i-ar împiedica să mai poată participa la concerte. Cornelia Rednic a declarat că sunt foarte mult timp plecați și nu se pot ocupa de un copil. Mai mult de atăt, cântăreața a precizat că nu dorește moștenitori cu gândul de ai avea la bătrânețe. 

„Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a declarat artista. 

Fiind un cuplu atât de longeviv, interpreta de muzică populară a fost întrebată care este secretul căsniciei lor. Aceasta a precizat că nu există așa ceva și că totul constă în faptul că trebuie să îl tolerezi pe celălalt partener. Mai mult de atât, cântăreața a mai adăugat că viața este cu bune și rele și trebuie să treci peste greutăți cu maturitate și înțelepciune. 

Cornelia Rednic are o biografie surprinzătoare. Artista a intrat în lumea muzicii cu pași timizi, iar la momentul actual este una dintre cele mai apreciate cântărețe. O altă artistă îndrăgită este Carmen Rădulescu în vârstă de 58 ani. 

Adauga un comentariu