Local

Cosette Chichirău, pusă la zid de deputatul Marius Ostaficiuc după atacul la consilierii locali din Iaşi: „Are crize de identitate politică. Nu a făcut nimic pentru ieşeni”

Publicat: 09 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosette Chichirău pusă la zid de deputatul Marius Ostaficiuc după atacul la consilierii locali din Iaşi Are crize de identitate politică. Nu a făcut nimic pentru ieşeni
Marius Ostaficiuc, liderul Partidului Social Democrat Iași

Reacţie dură a deputatului Marius Ostaficiuc, preşedintele organizaţiei municipale Partidului Social Democrat Iaşi, la adresa lui Cosette Chichirau, liderul USR Iaşi. Deputatul social democrat a ţinut să-i arate lui Chichirau faptul că ar trebui să muncească pentru ieşeni şi să lase politica şi scandalurile pe planul secund. Totul a plecat de la afirmaţiile lui Cosette Chichirau la adresa consilierilor locali din Iaşi care urmează să îşi aleagă viceprimarii.

„Am luat act de recentele ieșiri nervoase și politice ale doamnei Cosette Chichirău, a cărei demagogie strigată nu încetează a mă uimi. Mai nou, dna Chichirău își exersează crizele de identitate politică pe subiectul celui de-al doilea viceprimar al Iașului. Doamnă Chichirău, cred că a venit momentul să abandonați teoriile formelor goale și să vă apucați de treabă într-un oraș care v-a creditat cu o anumită încredere. Puteți începe prin a revendica explicit, nu pe la colțuri de declarații aluzive, acest al doilea post de viceprimar. Spuneți, doamnă, clar: „USR Iași vrea un vice!”. Sunt sigur că alter ego-ul dvs politic, dl Mihai Chirica, va fi întrutotul de acord.

Chiar și consilierii PSD vor lua în considerare o astfel de „genială” propunere, în logica rezultatelor de la alegerile locale, dar și în logica unui bun simț politic la care alții, observ, sunt deficitari. Sunt convins că având un viceprimar și un număr mare de consilieri locali veți avea în sfârșit ocazia să treceți la fapte. Că la capitolul vorbe-n vânt ați demonstrat deja: sunteți de-a dreptul senzațională…”, a afirmat Marius Ostaficiuc, preşedintele organizaţiei municipale PSD Iaşi.

Adauga un comentariu