Sport

Cosmin Contra a făcut primele declarații după ce a preluat funcția de antrenor principal al FC Dinamo

Publicat: 26 aug. 2020
ALT=«Cosmin Contra este noul antrenor principal al FC Dinamo»
Cosmin Contra este noul antrenor principal al FC Dinamo

Cosmin Contra, noul antrenor al echipei de fotbal FC Dinamo, a vorbit despre discuțiile pe care le-a purtat cu investitorii spanioli. Acesta a afirmat că toate condițiile impuse au fost acceptate. De asemenea, Cosmin Contra a afirmat că principala dorință este acea de a readuce Dinamo la un nivel înalt.

„În momentul în care a existat interesul ca spaniolii să ia Dinamo şi disponibilitatea lor ca eu să fiu managerul acestui proiect, le-am spus că, în momentul în care vor lua Dinamo, eu sunt dispus să vorbim, să vedem ce îşi doresc ei şi ce pot să le ofer eu şi dacă dorinţele celor două părţi pot să coincidă şi să facem treabă bună la Dinamo. Acum două săptămâni, când m-aţi sunat, nu fusesem contactat. Lucrurile s-au grăbit puţin în ultimele 4-5 zile, când eram la Lisabona.

Am fost sunat de investitori, de Melero, de Cortacero, de Rufo , care este director sportiv, am avut un videochat, pentru că acum avem tehnologia asta, şi am vorbit despre ceea ce îşi doresc ei, ce pot eu să le ofer şi despre anumite condiţii care erau obligatorii că să ajungem la o înţelegere. Au fost discuţii două zile la rând, am ajuns la o înţelegere din toate punctele de vedere şi mai trebuia, după finala UCL, să semnăm actele.

Eu am negociat cu Cortacero, cu Melero şi cu Rufo. Eu cu aceste trei persoane am negociat. Totul este în regulă şi toate condiţiile au fost acceptate de către investitorii spanioli şi îşi doresc să facă treabă. Am vorbit despre ceea ce ne dorim fiecare şi asta se reflectă şi în nişte clauze. Nu vor fi doar vorbe, ci fapte. Vrem să facem din Dinamo din nou o echipă puternică în România”, a declarat Cosmin Contra.

Cosmin Contra este noul antrenor principal al FC Dinamo

Cosmin Contra a vorbit despre funcția pe care o va ocupa în cadrul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Acesta a menționat că va fi antrenorul principal al FC Dinamo și nu manager, după cum se speculase. De asemenea, la nivelul staff-ului administrativ vor avea loc schimbări.

„Vor veni persoane de încredere din partea investitorului, un director general, unul de marketing, se va încerca structura acestui club, se va încerca transformarea lui în unul profesionist din toate punctele de vedere. Şi eu sunt pus aici ca rezultatele să ajute la această transformare. Eu sunt antrenor, nu manager. Dar, cunoscând problemele, sfaturile mele sunt luate în considerare, iar la nivel sportiv şi de ceea ce are nevoie prima echipă, ultimul cuvânt îl am eu”, a mai spus Contra, informează digisport.ro.

Adauga un comentariu