Sport

Cosmin Contra aleargă după jucători U21. Cei patru „mușchetari” ai lui Adi Mutu pe care îi cere transferați la Dinamo

Publicat: 15 sept. 2020
Cosmin Contra vrea și căpitanul naționalei lui Adi Mutu
Cosmin Contra

Dinamo a arătat schimbată în bine la ultimul meci. Deși băieții lui Cosmin Contra au reușit doar un egal cu Botoșani, 1-1, grație golului antologic al noii achiziții, Borja Valle, „câinii roșii” arată că știu să muște, iar Contra este decis să construiască o echipă de top. Dacă transferurile pe filiera spaniolă au fost făcute pentru impact imediat, antrenorul se gândește și la viitor.
Fostul selecționer a pus ochii pe mai mulți jucători de mare perspectivă din Liga 1. Este vorba despre internaționalii de tineret de la Botoșani, Andrei Chindriș și Denis Haruț, pentru care ar oferi inițial 700 de mii de euro, plus un procent consistent dintr-un viitor transfer.

„Mă bucur dacă o echipă precum Dinamo și un antrenor de nivelul domnului Contra se uită la fotbaliștii mei. Pentru mine e motiv de mândrie. Pentru mine, pentru oraș și pentru echipă.
Dacă Dinamo va deveni ceea ce a fost odată, pentru mine ar fi o mândrie să am jucători acolo, iar semnale cam sunt, după ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Să dea Dumnezeu să redevină ce a fost și să cumpere jucători de la Botoșani”, a fost reacția lui Marius Croitoru după meciul cu Dinamo.

Cosmin Contra vrea și căpitanul naționalei lui Adi Mutu

Iar Cosmin Contra mai are două recomandări de la naționala de tineret, acolo unde antrenor este bunul lui prieten, Adrian Mutu. Virgil Ghiță, chiar căpitanul României U21, și Radu Boboc ar fi achiziții perfecte pentru gruparea alb-roșie.
Tehnicianul „câinilor” așteaptă ca Gică Popescu să treacă cu bine peste infecția cu coronavirus pentru a discuta concret, dar primul semnal nu este încurajator. Viitorul ar cere 1,5 milioane de euro pentru cei doi. Doar Ghiță ar costa un milion, preț care pare cam piperat pentru Dinamo, în ciuda noului patronat. Contra s-ar fi interesat și de Gabi Iancu, jucător despre care Gică Hagi spusese că ar fi pe picior de plecare în zona Golfului, pentru 800 de mii de euro. Dinamo așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu proaspătul internațional care este atras acolo de un salariu imens.

Adauga un comentariu