Sport

Cosmin Contra, despre debutul lui Mirel Rădoi pe banca Naționalei: „În fotbal, ori ești erou, ori ești cel mai rău!”

Publicat: 07 sept. 2020
Cosmin Contra a făcut analiza debutului antrenorului Mirel Rădoi pe banca Naționalei
Mirel Rădoi, noul selecționer al României

Mirel Rădoi a debutat cu o remiză pe banca tehnică a primei reprezentative, 1-1 cu Irlanda de Nord, rezultat considerat de Cosmin Contra, fostul selecționer, nedrept.
Actualul antrenor al lui Dinamo a transmis că România merita victoria, dar eterna problemă a naționalei la fazele fixe și lipsa de concentrare în fața porții adverse au dus la rezultatul de egalitate arătat la finalul meciului de pe tabela Arenei Naționale.

Cosmin Contra a analizat debutul lui Mirel Rădoi la echipa națională

„România a dominat mult timp, a avut ocazii multe, dar această problemă a fotbalului românesc, a fazelor fixe, ne-a făcut să nu câștigăm acest meci. Echipa a arătat bine, trebuie să fim mai liniștiți în fața porții. Un selecționer nu poate învăța un jucător cum să tragă la poartă. Au fost ocazii, am început cu un egal, dar echipa a jucat bine. A fost o formulă ofensivă, a fost posesie prelungită, dar… asta este! În fotbal, ori ești erou, ori ești cel mai rău”, a declarat Cosmin Contra.

După remiza cu Irlanda de Nord, pentru prima reprezentativă a României urmează meciul din Austria, de azi. Cosmin Contra consideră că, deși adversarul este favorit, faptul că „tricolorii” nu vor mai da peste un adversar care se va închide din primele minute poate fi un mare avantaj.

„Luni jucăm împotriva Austriei, echipă care e favorită în fața noastră. Totuși, poate Austria se va deschide mai mult, vom avea mai multe spații și poate nu vom mai rata atât de mult”, a transmis Cosmin Contra.

Înaintea meciului cu România, Austria a învins Norvegia cu 2-1, meci pe care l-a dominat categoric.

Adauga un comentariu