Sport

Cosmin Contra recunoaște că sunt probleme la Dinamo. Ce a spus despre „cearta cu Rufo Collado”

Publicat: 17 sept. 2020
Abia instalat la Dinamo, antrenorul Cosmin Contra este supărat că nu sunt bani la echipă
Cosmin Contra recunoaște că sunt probleme financiare la Dinamo

Antrenorul Cosmin Contra a recunoscut că sunt probleme la Dinamo, dar că nu este adevărat că s-ar fi certat cu Rufo Collado, directorul sportiv al clubului

Cosmin Contra a recunoscut că sunt probleme la Dinamo, dar că nu este adevărat că s-ar fi certat cu Rufo Collado, directorul sportiv al clubului. „Guriță” așteaptă însă ca cei din conducere să rezolve toate problemele legate de club, mai exact cele legate de salarii. Totuși, a spus că jucătorii sunt liniștiți.

„Nu există nicio problemă între mine și directorul sportiv. Încercăm să rezolvăm ultimele problemele care sunt la nivel de echipă, suntem pe drumul cel bun.
Jucătorii sunt liniștiți, în cât mai scurt timp posibil vor intra salariile, vom fi la zi și nu vor mai fi probleme”, a spus Contra, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc azi, miercuri, 16 septembrie.

Cosmin Contra recunoaște că sunt probleme la Dinamo

Cosmin Contra este preocupat și de faptul că situața nu este deloc una așa cum și-ar fi dorit el în acest moment.

„Sunt multe probleme care trebuie rezolvate, sunt multe datorii care ies la iveală. Să stea toți suporterii dinamoviști liniștiți. Muncim din greu ca să arătăm bine în cel mai scurt timp”, a mai spus Contra.

Vorbele care le dau frisoane spaniolilor care au cumpărat Dinamo. Nu știau de toate datoriile. De-a lungul ultimului an, în special, au fost mai mulți investitori care au intrat în discuții cu Ionuț Negoiță pentru a prelua Dinamo.
Și de fiecare dată unul dintre motivele pentru care doritorii s-au retras a fost că se tem de datorii ascunse și de faptul că Negoiță nu vrea să și le asume în scris.
Despre astfel de probleme financiare a vorbit Cosmin Contra astăzi, la acțiunea caritabilă a Fundației Renașterea, când a dezvăluit că „sunt multe probleme care trebuie rezolvate pentru că sunt multe datorii care ies la iveală și nu e ușor să ții pasul cu aceste datorii”.

Cosmin Contra dezvăluie că la Dinamo sunt multe datorii care ies la iveală

Afirmația vine în contextul în care au apărut informații conform cărora salariile jucătorilor nu au fost aduse la zi. Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a cumpărat acțiunile lui Dinamo de la Ionuț Negoiță.

„Salariile jucătorilor vor fi plătite. Jucătorii sunt liniștiți din punctul ăsta de vedere. În cât mai scurt timp posibil vor intra salariile și vom intra în normalitate. Salariile vor fi la zi și nu vor mai fi probleme din acest punct de vedere.
Sunt multe probleme care trebuie rezolvate pentru că sunt multe datorii care ies la iveală și nu e ușor să ții pasul cu aceste datorii. Suporterii dinamoviști să stea liniștiți, că muncim din greu pentru ca echipa să arate mult mai bine în cel mai scurt timp”, a spus Contra.

„Nu există nicio problemă între mine și directorul sportiv. Dimpotrivă, încercăm împreună să rezolvăm problemele care există la nivel de club și echipă și consider eu că suntem pe drumul cel bun. E păcat însă că se vorbesc anumite lucruri care nu au nimic în comun cu realitatea. Și atunci îi induc în eroare pe suporterii noștri și pun în dubiu proiectul pe care l-am început aici”.

Dinamo s-a îmbrăcat în roz pentru o acțiune caritabilă

Jucătorii și membrii staff-ului tehnic al echipei Dinamo au purtat în timpul antrenamentului de miercuri tricouri roz în locul celor tradiționale de culoare roșie, anunță Agerpres.
Componenții echipei Dinamo susțin în acest mod maratonul digital Race for the Cure 2020, organizat de Fundația Renașterea, alături de 31 de țări din Europa, pentru a strânge fonduri pentru prevenția și combaterea cancerului feminin în România.
La această campanie caritabilă participă și componenții formației FC Rapid din Liga a II-a, aceștia antrenându-se marți în tricouri roz în locul celor vișinii.

Adauga un comentariu