Sport

Cosmin Contra renunță la mulți bani, dar DDB îi cere să riște și să nu-și mai primească banii

Publicat: 04 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin Contra renunță la mulți bani dar DDB îi cere să riște și să nu-și mai primească banii
Cosmin Contra e de acord să primească doar două salarii, nu patru. DDB îi cere să facă cesiune

Cosmin Contra se află printre dinamoviștii care au de luat mulți bani după ce au plecat de la echipa din Ștefan Cel Mare. Neplata salariilor mai mult de 60 de zile îi îndreptățește să denunțe înțelegerea și să ceară plata drepturilor financiare. Iar după ce „dispărutul” Pablo Cortacero a ajuns să nici nu mai promită, ci doar să amenințe, că plăți oricum nu a făcut, DDB trebuie să rezolve aceste datorii. Altfel, echipa nu-și va lua licența pentru Liga 1, iar pentru cupele europene nici atât.

Cosmin Contra e de acord să primească doar două salarii, nu patru. DDB îi cere să facă cesiune

Contra are memoriu să primească patru salarii pentru lunile petrecute la Dinamo, perioadă în care nu a luat niciun ban și a fost nevoit să cheltuie de la el diferite sume pentru echipă. După discuțiile cu membrii-acționari de la DDB, a fost de acord să primească doar două salarii, adică 50.000 de euro.
Numai că în cazul lui, DDB îi cere să fie de acord cu amânarea plății până în vară, când i-ar lua din drepturile TV. Dacă acceptă, Cosmin Contra și cei care au bani de luat riscă să nu-i mai primească decât într-un procent foarte mic dacă echipa intră în insolvență.

Iar cuvântul insolvență este folosit foarte des la Dinamo în ultima vreme, mai ales că Ionuț Negoiță a reușit să scape prin acest procedeu de datorii de multe milioane de euro după ce a preluat echipa.
Cei care au de luat bani de la Dinamo îi pierd aproape pe toți dacă Dinamo intră în insolvență.
La fel s-a întâmplat la Rapid, la CFR Cluj și chiar la Dinamo, unde jucătorii și alți angajați au ajuns să piardă sute de mii de euro după intrarea clubului în insolvență.

Ce presupune înțelegerea cu Dinamo?

Conform înțelegerii semnate în vară cu Dinamo, Cosmin Contra poate cere plata salariilor, adică 250.000 de euro pentru un an, plus o dobândă de 5%. Și poate merge direct la TAS pentru că are și asta stipulat în contract.

„Nu vreau să intru în polemică de niciun fel cu nimeni. Au fost patru luni foarte grele pentru mine. Am cerut banii doar pentru ce am muncit, nu am cerut niciun euro în plus, deși legal o puteam face. Tocmai pentru că e vorba de Dinamo nu am solicitat ceva pentru ce nu am muncit. Pentru tot ce am trăit eu acolo, din cauza spaniolilor, cred că merit acei bani”, a declarat recent Contra.

Adauga un comentariu