Cancan

Cosmin Natanticu are o biografie surprinzătoare. Ce spune carismaticul actor despre partenera lui de viață

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cosmin Natanticu are o biografie surprinzătoare. Ce spune carismaticul actor despre partenera lui de viață
Carismaticul actor Cosmin Natanticu are o biografie impresionantă și o carieră de succes pe plan artistic.

Unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți, Cosmin Natanticu, are o biografie surprinzătoare. Îndrăgitul actor se bucură în prezent de aprecierea publicului autohton, însă puțini sunt cei care știu povestea de viață a acestuia. Debutul pe scena artistică a fost unul atipic, iar un rol în motivarea profesională a energicului Cosmin Natanticu l-a avut un mare actor din România.

Dincolo de succesul în carieră, Cosmin Natanticu are o căsnicie frumoasă alături de Eliza, femeia care i-a cucerit inima. Povestea lor de dragoste este una demnă de ecranizare, cei doi trecând prin momente extrem de grele după ce Eliza a fost grav bolnavă. Iată ce spune carismaticul actor despre partenera lui de viață.

Cosmin Natanticu, actorul cu o biografie surprinzătoare

Celebrul actor de comedie Cosmin Natanticu are o poveste de viață uluitoare. Provenind dintr-o familie cu mulți copii, artistul a avut parte de multe provocări încă din copilărie. Puțini sunt cei care știu că acesta a suferit enorm după pierderea mamei pe când el avea doar 19 ani.

Energic și nonconformist, Cosmin Natanticu a povestit în repetate rânduri despre adolescența lui tumultuoasă, despre faptul că a rămas repetent, dar și despre peripețiile lui pe vremea când era un tânăr rebel.

„Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi. Nu ne-am plictisit niciodată, am învăţat unul de la celălalt, ne-am susţinut şi ne-am iubit aşa cum ne-au învăţat şi educat părinţii: să fim uniţi.

Şi iată că şi acum, chiar dacă fiecare e cu treaba şi familia lui, pe te miri unde prin lume, de două ori pe an ne vedem cu toţii – în vacanţa de vară şi de sărbători. Nu este niciunul dintre ei actor, deşi cred că oricare dintre fraţii mei, dacă şi-ar fi dorit, ar fi putut face meseria asta.”, a mărturisit acesta.

Puțini sunt cei care știu cine l-a încurajat în carieră pe carismaticul actor de stand-up comedy. Cosmin Natanticu a fost îndrumat de nimeni altul decât Adrian Văncică, cel care îl interpreteză pe Celentano în serialul ,,Las Fierbinți.” Acesta a observat talentul actoricesc al rebelului Cosmin Natanticu și l-a motivat să urmeze calea artistică pentru a deveni un comediant faimos.

La vârsta de 41 de ani, Cosmin Natanticu se declară un bărbat împlinit. Show-rile de stand-up comedy îi aduc un venit considerabil și se bucură de aprecierea publicului. Împlinirile și bucuriile nu lipsesc nici din planul personal, acesta având o căsnicie frumoasă alături de Eliza Natanticu.

Din viața carismaticului actor nu au lipsit nici scandalurile. Acesta a provocat controverse în spațiul public în urmă cu câțiva ani după ce în presă au apărut zvonuri că ar fi avut o relație cu Oana Mareș, pe vremea când aceasta era căsătorită.

De numeroase scandaluri a avut parte și controversatul Serghei Mizil, care a fost mereu în atenția publicului. La vârsta de 67 de ani, acesta se afișează în ipostaze surprinzătoare și nu ezită să își etaleze mașinile scumpe și vestimentația extravagantă. Nu de puține ori, omul de afaceri a fost criticat pentru atitudinea sa și pentru conflictele pe care le-a avut cu mai multe vedete din România.

Ce spune celebrul comedian despre femeia care i-a cucerit inima

Cosmin Natanticu este căsătorit de mai mulți ani cu Eliza, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Relația celor doi a stârnit la început discuții, având în vedere diferența de vârstă dintre ei, însă aceștia nu au ținut cont de criticile celor din jur.

Când vine vorba de frumoasa lui soție, Cosmin Natanticu are doar cuvinte de laudă. Las rândul ei, Eliza a vorbit în repetate rânduri despre partenerul ei de viață și cum i-a fost acesta alături în momentele cele mai grele.

„Cosmin a fost lângă mine în clipele în care puteam să nu mai fiu pe acest Pământ. Eram în spital, era să mor, el nu a plecat de lângă mine timp de 3 săptămâni. A primit de la o vecină de-a noastră un acatist al Sfântului Nectarie, stătea și plângea, citea la capul meu, dormea cu mine. Asta a fost cea mai frumoasă dovadă de iubire pe care o poate face cineva vreodată. Nu mai am nevoie de nimic, acesta a fost gestul suprem. În urma experienței m-am schimbat radical.”, a mărturisit aceasta.

Cosmin Natanticu a recunoscut că frumoasa lui soție îl susține mereu în carieră. Actorul se pregătește pentru un nou show de televiziune, fiind unul dintre concurenții emisiunii ,,Dancing on Ice: Vis în doi”, care va debuta în curând la Antena 1.

Celebrul comediant are numeroase proiecte de televiziune, iar veniturile lui au crescut considerabil. De un real succes se bucură și tânărul afacerist Sebastian Dobrincu, care la vârsta de 23 de ani a adunat o avere impresionantă. Acesta are o relație deosebită cu părinții lui, dar și cu fratele care îi moștenește talentul.

Carismaticul actor Cosmin Natanticu are o biografie impresionantă și o carieră de succes pe plan artistic. Artistul care stârnește ropote de aplauze cu numerele sale de stand-up comedy se bucură de aprecierea publicului și de împliniri în viața privată alături de frumoasa lui soție.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
  • Celebrul actor comediant??????
    Măi tu ești bine sănătos când ai scris…celebrul actor????
    Îi curg mucii pe la televizor la Antena 1 în tot felul de mizerii televizate!

Adauga un comentariu