Sport

Cosmin Olăroiu a dat cărțile pe față în privința postului de selecționer! „Antrenez cu cea mai mare plăcere naționala”

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin Olăroiu a dat cărțile pe față în privința postului de selecționer Antrenez cu cea mai mare plăcere naționala
Cosmin Olăroiu, antrenorul Jiangsu Suning

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a vorbit despre unul dintre cele mai dezbătute subiecte din jurul echipei naționale a României. „Oli” și-a arătat disponibilitatea de a-i conduce pe tricolori în viitor și a lăudat decizia FRF de a-l instala pe Mirel Rădoi ca selecționer.
Antrenorul român al lui Jiangsu Suning a fost menționat de fiecare dată în ultimii ani în momentul în care naționala României s-a aflat în criză la nivelul băncii tehnice. Totuși, Olăroiu nu a părăsit Asia, acolo unde a condus unele dintre cele mai puternice echipe.

De ce nu s-a realizat mutarea în trecut

Oli a recunoscut că oportunitatea de a antrena naționala României s-a ivit, în trecut, dar nu a dezvăluit motivul pentru care mutarea nu s-a realizat:

„Antrenez cu cea mai mare plăcere, dacă am posibilitatea. Am avut la un moment dat posbilitatea, s-au întâmplat alte lucruri, nu vreau să discut, însă la momentul acesta eu am contract încă doi ani (n.r. – cu Jiangsu Suning). Dacă federația vine acum și spune «Îți plătim noi clauza», care e o clauză foarte mare…”, a declarat Cosmin Olrăoiu într-un interviu acordat Telekom Sport.

În schimb, Olăroiu a spus că FRF a făcut o alegere cu Mirel Rădoi pe banca tehnică a României:

„Eu nu cunosc foarte bine jucătorii din campionatul intern. Sunt alții mai în măsură ca mine la momentul ăsta.  Și de asta cred că alegerea pe care au făcut-o cei de la federație este una foarte bună, mai ales că Mirel (n.r. – Rădoi) are posibilitatea să facă trecerea jucătorilor de la echipa de tineret spre prima echipă”, a mai spus tehnicianul român al lui Jiangsu Suning.

Adauga un comentariu