Cancan ultimă oră

Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Momente grele în familia lor

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Momente grele în familia lor
Eliza Natanticu a anunțat că nu sunt cele mai fericite momente, după ce mătușa lui Cosmin Natanticu a plecat la ceruri în urma unei boli nemiloase, cancerul

Eliza Natanticu a fost invitată într-o emisiune de televiziune și a povestit că nu trec prin cele mai fericite momente din viața lor, după ce mătușa lui Cosmin Natanticu a plecat la ceruri în urma unei boli nemiloase, cancerul. Ea a povestit că pentru ea, femeia era ca și a doua mamă, iar imediat după ce va termina emisiunea va merge la Capelă.

Cosmin și Eliza Natanticu sunt în doliu. Mătușa lui Cosmin a pierdut lupta cu viața, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul.

Momente grele în familia lor

Invitată într-o emisiune TV, Eliza Natanticu a anunțat că nu sunt cele mai fericite momente, după ce mătușa lui Cosmin Natanticu a plecat la ceruri în urma unei boli nemiloase, cancerul. Eliza a precizat că avea o relație foarte apropiată față de femeia care a decedat și de ieri de când a aflat că mătușa soțului ei a murit, ea și Cosmin Natanticu sunt devastați. Aceștia au mers toată ziua la cumpărături pentru înmormântare.

”Este o zi foarte sumbră, foarte tristă. Din păcate, mătușa lui Cosmin, care a fost ca mama mea pratic, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. De aceea nu am cea mai bună stare astăzi, s-a întâmplat aseară pe la ora 20, iar pe la ora 24 am aflat. O să merg la Capelă”, a spus Eliza Natanticu într-o emisiune TV.

Natanticu are o soție superbă. Ce spune actorul despre ea?

Cosmin Natanticu s-a căsătorit cu Eliza Georgescu în 2018. La eveniment au participat peste 200 de invitați, iar nașii de cununie le-au fost Mihai Bobonete împreună cu soția sa, Cătălina. Comediantul și-a cerut iubita în căsătorie într-un peisaj de vis, pe o plajă din Grecia. Cu toate că la început Eliza a ezitat din cauza emoțiilor, aceasta i-a acceptat propunerea în final.

„Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?! A trebuit să îl iau”, a declarat Eliza Georgescu.

Adauga un comentariu