Local

Costel Alexe, noul președinte al Consiliului Județean Iași, închide ușa negocierilor cu PSD! „Rămâne dușmanul nostru, mai ales cât timp este Maricel Popa acolo”

Publicat: 30 sept. 2020
Costel Alexe și Maricel Popa
Costel Alexe și Maricel Popa

Noul președinte al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a anunțat că nu va face nicio negociere cu Partidul Social Democrat (PSD), mai ales că această formațiune este condusă la Iași de Maricel Popa, care efectiv a distrus județul.

”Vom face administrație în următorii patru ani și nu politică. Adversarul nostru politic rămâne PSD în toate formele sale, mai ales atât timp cât la Iași președintele filialei este Maricel Popa. Doamne ferește să facem vreo alianță cu el! Filiala județeană a PNL vrea o majoritate cât mai largă pentru a duce la îndeplinire proiectele județului Iași. Discutăm despre A7 și A8, apă, canalizarea, asfaltul și gazul. Ieșenii au validat prin vot că-și doresc o administrație competentă. Vrem să avem discuții cu presedinții celor 2 formațiuni de dreapta, USR-PLUS și PMP. Nu discutăm despre funcții, ci despre proiectele județului nostru. Discuțiile vor avea loc până la constituirea majorităților”, a spus Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Interesant este că Maricel Popa, fostul președinte de tristă amintire al Consiliului Județean, le-a transmis mai multor primari PSD că el va negocia cu ministrul Costel Alexe mai multe posturi în administrația județeană. Totul este încă o mare minciună a lui Maricel Popa, disperat că trebuie să-și asume răspunderea pentru un eșec istoric al PSD la Iași.

Prin impunerea candidaturii Cameliei Gavrilă la Primărie, Maricel Popa a distrus organizația locală, care a scos doar 16 la sută la CL, în timp ce candidatul PSD a obținut cu 3,2 la sută mai puțin decât partidul. În aceste condiții, atât Maricel Popa, cât și Camelia Gavrilă ar trebui să demisioneze din funcțiile din partid și să-și asume eșecul usturător din alegeri! De altfel, nici măcar la alegerile europarlamentare, când era vârful valului anti-PSD și anti-Dragnea, PSD Iași nu a scos 13 la sută la alegeri în municipiu, ci a înregistrat un scor de peste 15 la sută.

Comentarii
  • Ei lasă Costel Alexe, că din copilul sarac care se înscrie la facultatea de geografie că sa vada pe harta ceea ce nu și-a permis sa vada in realitate, ai ajuns cam tare bogat. Oare pe tine nu te verifică nimeni?

Adauga un comentariu