Local

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean a vorbit despre Aeroportul Internațional Iași: „Aeroportul Iaşi, cea mai mare investiție locală din ultimii 30 de ani, are o nouă identitate vizuală si un nou logo”- FOTO

Publicat: 16 mart. 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Costel Alexe președintele Consiliului Județean a vorbit despre Aeroportul Internațional Iași Aeroportul Iaşi cea mai mare investiție locală din ultimii 30 de ani are o nouă identitate vizuală si un nou logo- FOTO
Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași

„Aeroportul Iaşi, cea mai mare investiție locală din ultimii 30 de ani, are o nouă identitate vizuală si un nou logo. Aeroportul a devenit un epicentru al mișcării. Mișcarea înseamnă cunoaștere, mișcarea înseamnă inovație, mișcarea înseamnă evoluție. Această mișcare continuă păstrează Iașul viu, dinamic, actual, îl potențează și-l ajută să crească în mod constant.

  • Am dus la bun sfârșit cea mai mare investiție locală din județul Iași, din ultimii 30 de ani, prin construirea noului aeroport. Dar acesta nu este singurul proiect major.
  •  Am finalizat lucrările de modernizare a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” și vom termina foarte curând și noua unitate de primiri urgențe.
  • Am asfaltat integral Axa Iași-Suceava și drumuri județene importante.
  • Avem șantiere peste tot în județ pentru a conecta comunitățile la rețeaua de apă și canalizare.
  •  Am obținut finanțare pentru cel mai mare proiect de dotare a școlilor cu mobilier nou și echipamente în 72 de comune din județ.
  • Achiziționăm 26 de microbuze școlare electrice cu finanțare prin PNRR și 21 de microbuze hibrid cu finanțare de la Ministerul Mediului tot pentru a crea condiții mai bune pentru toți elevii, indiferent de comuna în care învață.
  •  Pentru prima data în ultimii 20 de ani, am făcut primul pas concret pentru reabilitarea Filarmonicii prin semnarea contractului de lucrări și am reabilitat Bojdeuca lui Ion Creangă, Muzeul „Vasile Pogor”, Muzeul „Nicolae Gane” și Casa Muzeelor.

Trebuie să păstrăm Iașul într-o continuă mișcare pentru a dezvolta județul și, odată cu județul Iași, întreaga regiune de NE. Astfel, vom fi puternici în România și în Europa.

Dragi ieșeni, continuăm să construim în județul nostru și să scriem povestea de succes a Iașului. Vă mulțumesc pentru încredere și sprijin”, se arată într-o postare făcută de Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Comentarii
  • De data asta a mai primit spaga ceva ?
    Nu de alta, dar am vazut ca nu refuza nimic.
    Si in facultate era cam rupt in cur de bani.

  • – numai niste boschetari anagramati lipsiti de bun simt si educatie puteu sa aprobe asa o panarama de – LOGO – care seamana cu niste limbrici sau tenia – adica emblema cu Palatul culturii din Iasi – unica in lume – nu era buna gratis … bravos manelisti …. iar v-ati facut de rahat intermational cu niste limbrici sau tenia

  • Am mai spus acest logo mie mi se pare a fi un kakat cand iese din kur si cade in wc bucati , sa priviti cu atentie cand va kakati si sa vedeti ca am dreptate sau… un trasnet de culoare verde sau o mazgaleala cand incep copiii sa scrie . Duceti – va dracului de pnl- isti vatra si alexe , v- ati tras vile de la aeroport, v- ati umflat conturile de la sandramaua T4 si de peste tot unde ati putut trage la buzunar de la aeroport si acum trageti bani de la logo-ul vostru pentru campania electorala . Alexe vezi ca te alegem din nou si pe tine si pe chirica ! Pregatiti- va sus este epidemie de variola maimutei.

  • O fi făcut kostelu bam bam investiție cu tabla ciordită sponsorizată pe logo-ul de la ciordi-port și ciorrrrdeleul meu îîî e mîndru tare de așa minunie–

  • Ptr logo – un convurs printre studentii din Iasi, cu premiu de 2000€ si aveati clar un logo autentic. Cat ati platiti pe ideea „geniala” a logo-ului acesta?

  • Costelus????? Culoarea logo-ului are legatura cu cea a PNL-ului????? Daca, da…….atunci se va schimba si in rosu PSD ???

Adauga un comentariu