Sport

Costel Pantilimon și-a găsit echipă! Unde va juca internaționalul român

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Costel Pantilimon și-a găsit echipă Unde va juca internaționalul român

Costel Pantilimon și-a găsit echipă. Internaționalul român a fost împrumutat de Nottingham Forest la Omonia Nicosia. Goalkeeper-ul a fost deja prezentat și va evolua în Cipru până la finalul actualului sezon. „Panti” devenise rezervă la formația din Championship, deși în sezonul trecut a fost desemnat cel mai bun portar din campionat.

„Am ajuns la o înțelegere cu Nottingham Forest pentru împrumutul goalkeeper-ului român de 32 de ani, Costel Pantilimon. Va juca la clubul nostru sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. Pantilimon a jucat în Anglia din 2011, a petrecut trei ani la Manchester City și și-a trecut în palmares două titluri, o Cupă și două Supercupe.

Ulterior a îmbrăcat tricoul celor de la Sunderland și Watford, iar în ultimii doi ani a fost la Nottingham. A evoluat, de asemenea, și în Spania, la Deportivo La Coruna, iar pentru naționala României a avut 27 de prezențe. Îi spunem bine ai venit în familia Omoniei și îi dorim mult succes la clubul nostru”, se arată în comunicatul celor de la Omonia Nicosia. Pantilimon a mai fost dorit, în această iarnă, și de Birmingham.

Costel Pantilimon, portarul sezonului în Championship

Sezonul trecut a fost unul de excepție pentru fostul goalkeeper de la Manchester City. Pantilimon a fost ales portarul campionatului în Championship. Internaționalul român a făcut parte din echipa ediției 2018-2019, din liga a doua din Anglia. Topul a fost realizat de către cei de la whoscored.com.
Goalkeeper-ul din România a fost om de bază la Nottingham Forest. Pantilimon a apărat în 44 din cele 46 de partide disputate de Notingham în sezonul precedent de Championship, dar în acest campionat nu a mai evoluat deloc.
32 de ani are Costel Pantilimon.
1.000.000 de euro este cota de piață a lui Pantilimon, conform transfermarkt.com

Adauga un comentariu