National

Cozmin Gușă: Ucraina este deja cumpărată de familia Rothschild

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cozmin Gușă Ucraina este deja cumpărată de familia Rothschild
Cozmin Gușă despre războiul din Ucraina

Familia Rothschild ar fi cumpărat deja datoria externă a Ucrainei, susține analistul politic, Cozmin Gușă. Într-o postare ajunsă virală pe rețeaua Tik-Tok, Gușă explică de ce Emmanuel Macron a putut să organizeze o întâlnire între Joe Biden și Vladimir Putin, între Rusia și SUA.

Analistul politic și fost consilier prezidențial afirmă faptul că principalul motiv pentru implicare a președintelui Emmanuel Macron este cel în care familia Rothschild încearcă să recupereze datoria de 100 de miliarde de dolari.

Cozmin Gușă: Ucraina este deja cumpărată de familia Rothschild

În declarația făcută pe o platformă media, Cozmin Gușă a menționat faptul că în conflictele mondiale nu trebuiesc căutați oficialii ci mai degrabă sursele de finanțare. Acesta a arătat faptul că familia Rothschild a finanțat în trecut numeroase războaie:

Multă lume mă întreabă cum de micuțul Macron, la figurat, legat de statura sa diplomatică, a reuşi să-i pună la masă pe Joe Biden și Vladimir Putin, Rusia și America. E simplu, pentru cei care sunteţi la curent şi cei care aţi urmărit ce am scris și ce am vorbit. Emmanuel Macron este reprezentantul în politica Franței a familiei Roschild, nu doar în calitatea lui de fost angajat dar și de om care a fost recrutat de sistem. Familie extrem de interesantă, grup financiar, să îşi recupereze datoriile din Ucraina pentru că în 2016- 2017, prin Franklin Templeton, grupul care administrează Fondul Proprietatea în România, familia Roschild a cumpărat datoria externă a Ucrainei pe care o tot rostogolește pe unde nu plătește dobânzi și care astăzi se situează, după unii, la aproape 100 de miliarde de dolari.

Bineînţeles, înaintea divizării, probabil decisă deja, a Ucrainei, grupul Roschild vrea să-și recupereze banii și vrea să ştie cine plătește datoria către familie. Americanii nu prea vor, rușii nici ei, nemții fug și ei şi aşa rămân ucrainienii orftani. Să fiți convinși că autoritate grupului Roschild este peste cea a Rusiei sau a SUA. Așa a fost de când este lumea.

La război, în totdeauna, nu căutaţi combatanţi, căutaţi finanțatorii. Spre exemplu, familia Roschild este finanțatorul războaielor incă din secolul XIX-lea. Toate dovezile ne indică implicații şi în Al Doilea Război Mondial dar și în cel de 30 de ani. Asta este motivul pentru care micuțul Macron a devenit atât de important dintr-o dată. Trebuie să dovedească faptul că are autoritate. explică Cozmin Gușă

Adauga un comentariu