Actualitate

Crăciun nefericit pentru simpaticul actor: Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație! – FOTO

Publicat: 28 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crăciun nefericit pentru simpaticul actor Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație - FOTO
Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație

Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație. Prezentatorul de la „Vocea României“ și „Românii au talent“ a avut parte de un Crăciun mai puțin fericit, asta pentru că a suferit o intervenție chirurgicală. Actorul a fost cel care și-a anunțat fanii că totul a decurs foarte bine, iar recuperarea va fi un foarte lungă.

Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație

Pavel Bartoș a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, iar de acum, o bună perioadă de timp va trebui să folosească cârje, pentru a se recupera. Actorul a mulțumit domnului doctor care s-a ocupat de operație, pentru răbdarea și încrederea de care a dat dovadă.

„Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece!

Pavel Bartos

Oricum, Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul Dr. Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme“, a scris Pavel Bartoș pe pagina de Facebook.

Vedeta Pro TV a precizat că îl așteaptă o perioadă lungă de recuperare.

„Mulțumesc tare mult, domnule doctor că ați răbdare, măiestrie și încredere că in ciuda tuturor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni și să fiți sănătoși!”, a mai scris Pavel Bartoș, pe pagina sa de Facebook.

Pavel Bartos

Prezintă Revelionul cu Raluka

Pavel Bartoș a renunțat la Smiley, însă doar pe timpul filmărilor Revelionului din acest an. Pentru al treilea an consecutiv, prezentatorul de la Românii au Talent și Raluka vor fi gazdele show-ului PROTEVELIONUL 2024, program realizat special în noaptea dintre ani. Vezi care este lista invitaților speciali la una dintre cele mai așteptate petreceri.

Pavel Bartos si Raluka

Nume mari din showbiz-ul românesc – actori și cântăreți –  au spus ”DA” celor mai neașteptate și amuzante provocări de pe platourile de filmare. Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu, Florin Răducioiu, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei, Vlăduța Lupău, Pindu și mulți alții le vor aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze în noaptea dintre ani.

„Chiar dacă mai avem puțin până la finalul lui 2023, vă spun sincer că sunt entuziasmată! Pe 31 decembrie, pentru al treilea an la rând, ne vom revedea în cea mai tare petrecere dintre ani. Ne-am distrat copios la filmări și abia aștept să vă aducem și vouă starea de bine, muzica, dansurile și momentele speciale. V-am pregătit multe surprize și sunt sigură că nu veți vrea să ratați niciun minut, așa că ne vedem la PROTEVELION!”, a spus Raluka.

Altfel, Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație, de Crăciun, pentru o intervenție chirurgicală la genunchi.

Adauga un comentariu