Prima pagină » Cancan » CRBL s-a despărțit de soția sa, Elena! Artistul bifează cel de-al doilea divorț

CRBL s-a despărțit de soția sa, Elena! Artistul bifează cel de-al doilea divorț

04 apr. 2024, 14:49,
BZI.ro, în Cancan

CRBL s-a despărțit de soția sa, Elena, după un mariaj de 16 ani din care a rezultat o fiică, pe nume Alessia Ecaterina. Artistul bifează astfel al doilea divorț, acesta fiind căsătorit în tinerețe cu Andreea, timp de 7 ani. De menționat că recent, CRBL și soția sa au participat la o emisiune pentru cupluri, fiind eliminați după doar o săptămână.

CRBL, pe numele real Eduard Mihail Andreianu, în vârstă de 45 de ani, are o carieră de succes și părea să aibă o viață de familie perfectă. Artistul s-a căsătorit în anul 2008 cu Elena, de profesie coregraf, cei doi cunoscându-se în timpul participării la emisiunea „Dansez pentru tine”. Împreună au o fiică, pe nume Alessia, care urmează să împlinească 14 ani.

CRBL s-a despărțit de soția sa, Elena

Vestea momentului în showbiz! După 16 ani pe care i-au petrecut împreună, timp în care au devenit și părinții unei fetițe, CRBL și soția sa, Elena, au ajuns la divorț. Cântărețul a povestit totul în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Cunoscutul artist și frumoasa blondină formau unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton însă, deși din exterior lucrurile păreau liniștite între ei, se pare că situația era, de fapt, alta.

După ce, în urmă cu puțin timp, CRBL și soția sa au participat împreună la un reality-show unde și-au prezentat relația, artistul a dat o veste șocantă. Pe rețelele de socializare, CRBL și-a anunțat fanii că el și Elena au decis să se despartă, fără să spună însă, motivele pentru care au hotărât să divorțeze.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă”, a scris CRBL pe Instagram.

Ce spunea CRBL, după participarea la Power Couple

Nimic nu părea să prevestească despărțirea șocantă dintre CRBL și Elena. După ce s-au întors din Grecia, acolo unde s-au luptat într-o competiție împotriva altor cupluri, cântărețul mărturisea cum a fost pentru el să participe la un concurs împreună cu soția sa.

Cântărețul avea atunci doar cuvinte de laudă la adresa Elenei, despre care spunea că îi este soție, prietenă, iubită, dar și cel mai bun partener într-o astfel de competiție.

„Miza mea a fost Elena. Miza mea nu a fost să dau bine, miza mea nu a fost despre mine, să trec eu probele. Este evident că dacă eram singur le treceam cu totul altfel, dar momentul în care joc în echipă și în echipă este soția mea, este prietena mea, este iubita mea, este partenerul meu, este evident că trebuie să joc în echipă și nu mai este vorba doar despre mine, ci este vorba despre ea. Și atunci eu trebuie doar s-o echilibrez și s-o fac să vrea mai mult și atunci a fost mai mult joaca noastră și ne-a reușit, pe ici pe colo, să fim copii, să ne jucăm și să ne bucurăm foarte mult de ce oferă show-ul”, a mărturisit CRBL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *