Actualitate

Credibilitatea dezvoltatorului – indicator esențial al calității unui proiect imobiliar

Publicat: 14 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Credibilitatea dezvoltatorului  indicator esențial al calității unui proiect imobiliar
Silk District - proiect garantat de Prime Kapital

În ultimii ani, nu de puține ori cumpărătorii unor apartamente noi au avut parte de surprize neplăcute. Atrași de prețuri și de zona în care era amplasat imobilul în care doreau să se mute, clienții au trecut cu vederea un alt aspect esențial care trebuie luat în calcul în momentul achiziționării unei locuințe: credibilitatea dezvoltatorului. Drept urmare, au apărut numeroase situații în care distanța de la cum arăta pe hârtie căminul mult visat la realitate era uriașă, multiplele neconcordanțe făcând ca gradul de satisfacție al cumpărătorilor să fie foarte redus.

Silk District – proiect garantat de Prime Kapital

Persoanele care intenționează să-și achiziționeze un apartament în Silk District, proiectul mixed-use de regenerare urbană situat la doar 10 minute de mers pe jos de campusul Tudor Vladimirescu și 20 de minute de Palas, nu au nicio emoție legată de faptul că locuințele nu vor arăta exact ca în proiect. Asta pentru că cel mai cool cartier al Iașului este dezvoltat de Prime Kapital, investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație solidă în Europa Centrală și de Est.

Compania amintită, care își dezvoltă proiectele în colaborare cu MAS Real Estate, construiește cu finanțare proprie, element care garantează că nu va exista nicio întrerupere în ritmul proiectului. Sugestiv pentru forța financiară a Prime Kapital, care are o prezență amplă în România, este și faptul că, în plină pandemie, a continuat investițiile, lansând Dâmbovița Mall, unul dintre cele mai importante proiecte de retail din țară în 2020. De asemenea, în 2021, dezvoltatorul a continuat și finalizat lucrările la Sepsi Value Centre, centrul comercial din Sfântu Gheorghe care a fost lansat în martie 2021, la Bârlad Value Centre, lansat în noiembrie 2021 și la Prahova Vlaue Centre, centru comercial lansat în dececembrie 2021. Tot în decembrie 2021, dezvoltatorul anunța și începerea vânzărilor pentru cel de-al patrulea proiect rezidențial din portofoliu, Pleiades Residence, ansamblu rezidențial ce va fi dezvoltat lângă Prahova Value Cetre.

Prime Kapital este recunoscută și pentru faptul că nu acceptă niciun compromis în privința calității. Compania colaborează pe toate direcțiile cu specialiști de top, folosește cele mai bune materiale existente pe piață și garantează calitatea lucrărilor.

Proiecte rezidențiale de calitate marca Prime Kapital

Proiectul din Iași al Prime Kapital nu este primul de tip rezidențial din România. În București sunt aproape de a fi livrate locuințele Marmura Residence, un proiect de tip brownfield, asemenea Silk District, care este într-o fază avansată de construcție. Ansamblul se întinde pe un teren de 1,5 ha, oferă 465 de apartamente, șase birouri private și peste 550 de locuri de parcare.

Tot în Capitală, Prime Kapital dezvoltă Avalon Estate, un proiect de tip gated community, organizat în jurul unui parc central de aproape trei hectare, orientat către un lac natural, care însumează 746 de unități: vile individuale, apartamente și case de tip Townhouse.

Ambele cartiere bucureștene încorporează zone verzi extinse, ce beneficiază de proiecte de landscape bazate pe principii sustenabile, spații dedicate comunității, precum și numeroase facilități care contribuie la creșterea calității vieții, toate aceste elemente urmând a se regăsi și în Silk District.

Toate locuințele construite de Prime Kapital au un design curat, fără grinzi vizibile, cu ferestre mari, astfel încât viitorii proprietari să se poată bucura de cât mai multă lumină naturală. Pentru construcție sunt folosite materiale ce asigură o înaltă izolare termică și fonică a locuințelor, iar selecția finisajelor se face având în vedere atât aspectul, cât și avantajele lor și rezistența în timp.

Detalii legate de modul în care poate fi achiziționat un apartament în Silk District pot fi găsite pe site-ul https://silkdistrict.ro/

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu