BZI LIVE

LIVE VIDEO – Creierul poate fi programat să ne aducă numai bucurii şi succes! Despre tehnicile pe care le puteţi folosi acasă pentru o viaţă prosperă, cu Mihaela Petrula, hipnoterapeut şi coach la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 7 octombrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE va veni Mihaela Petrula, Specialist în hipnoterapie şi coaching. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre beneficiile hipnozei pentru tratarea traumelor din trecut, despre cum ne putem programa creierul să ne aducă numai succes în viaţă, dar şi cum putem scăpa de stres, gânduri negre şi situaţiile neplăcute cu care ne confruntăm zilnic. Pe perioada pandemiei de Covid-19 specialiştii spun că, o mare parte a populaţiei, din cauza nesiguranţei financiare şi nu numai, a apelat la specialişti pentru a-şi putea manageria stările de stres şi anxietate, gândurile negre către viitor şi totodată, să ceară sfaturi cu privire la cum ar trebui să acţioneze în aceste circumstanţe de criză.

Pentru că nimeni nu ştie când vom scăpa de povara adusă pe umerii tuturor o dată cu declanşarea pandemiei de Covid-19, din ce în ce mai multe persoane se refugiază în sine, motiv pentru care se lupta cu depresia şi anxietatea. Echipa BZI vă oferă şansa de a asculta chiar de la specialişti cum să faceţi faţă acestei perioade stresante şi cum să vă învingeţi cele mai negre gânduri către viitor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu