Local

Crimă evitată la milimetru! Și-a ieșit din minți când a simțit că prietenii vor să-i fure iubita. I-a băgat în spital, dar a rămas fără femeie

Publicat: 01 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă evitată la milimetru Și-a ieșit din minți când a simțit că prietenii vor să-i fure iubita. I-a băgat în spital dar a rămas fără femeie

Aburii de alcool au pus stăpânire pe mintea unui ieșean. Acesta a fost încătușat după ce a fost acuzat că a încercat să își omoare un musafir. Totul ar fi pornit de la niște presupuse avansuri făcute la adresa iubitei sale

Un individ în vârstă de 40 de ani s-a ales cu o pereche de „brățări” din oțel. Asta, după ce oamenii legii l-au acuzat că a încercat să își omoare un musafir și l-a „frăgezit” bine pe cel de-al doilea.

Incredibila poveste a început în urmă cu câteva seri. Atunci, Stelică Marin, un sătean din localitatea ieșeană Moșna, în vârstă de 40 de ani, și-a chemat doi amici la o „băută”. După ce s-au cinstit din belșug cu diverse licori bahice, între cei trei a izbucnit un conflict ce avea să capete aspecte tragice. Astfel, spun anchetatorii, lui Stelică i s-a năzărit că musafirii săi i-ar fi făcut ochi dulci iubitei lui. De aici, individului i-a sărit țandăra și a început să își apostrofeze invitații.

Duși de urgență la spital

La un moment dat, unul dintre musafiri nu a mai suportat și a decis să riposteze verbal. Acest fapt i-a ridicat tensiunea lui Stelică. De aici și până la bătaie nu a mai fost mult.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, care a avut loc în curtea locuinței sale, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Loviturile au fost date cu pumnul, cu o bucată de lemn și, mai apoi, cu o furcă. Victima a suferit, astfel, leziuni importante la nivelul capului, dar și fracturi costale”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

La un moment dat, cel de-al doilea invitat a încercat să îl calmeze pe Stelică și să aplaneze conflictul. Numai că și cel de-al doilea consătean a fost luat la pumni de către agresor, spun procurorii. După ce s-a „răcorit” bine, spiritele s-au mai calmat. În acel moment, victimele au anunțat autoritățile despre producerea incidentului. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Cei doi musafiri, umpluți de sânge, au fost preluați și transportați la spital.

În vreme ce una dintre cele două victime este în stare destul de gravă, cea de-a doua a fost, la rândul ei, internată. Totuși, acesta din urmă a suferit leziuni mai puțin grave. În cazul primului pacient, medicii au concluzionat că leziunile suferite i-au pus viața în pericol. În urma acestor concluzii, oamenii legii l-au ridicat pe suspect de acasă și l-au reținut pentru 24 de ore.
În cursul zilei de ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului. Instanța a admis propunerea și a dispus arestarea pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu