Local

Crimă la Iaşi. Un bărbat a fost ucis în propria casă – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 12 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă la Iaşi. Un bărbat a fost ucis în propria casă - EXCLUSIV UPDATE
O nouă crimă a avut loc în judeţul Iaşi

O nouă crimă a avut loc în judeţul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că incidentul tragic a avut loc în comună ieşeana Costuleni. Un bărbat a fost omorât cu sânge rece în propria sa casă.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii.

UPDATE: Anchetatorii ieşeni afirmă că, în acest caz, există doi suspecţi, un bărbat în vârstă de 36 de ani, iar, un altul, în vârstă de 32 de ani.

„În acest caz, există doi suspecţi. Aceştia au fost preluaţi şi duşi la Institutul de Psihiatrie >, din Iaşi, în vederea expertizării medico-legale psihiatrice. Cei doi sunt anchetaţi pentru omor. Din cercetările efectuate de medicul legist reiese că moartea victimei s-a datorat contuziei şi delacerării cerebrale, produse în cadrul unui traumatism cranio-cerebral, cu fracturi de calotă şi bază craniană. Pe lângă aceasta, victima a mai suferit o fractură deschisă de humerus drept (probabil că această leziune s-a produs în cadrul unei tentative de apărare)”, a declarat miercuri seară Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.
Conform anchetatorilor, cercetările continuă în acest caz. Amintim că, miercuri dimineaţă, o persoană din satul Cozia, comuna Costuleni, a alertat autorităţile cu privire la faptul că vărul ei, în vârstă de 58 de ani, nu este de găsit şi nici nu mai răspunde la apeluri. Deocamdată nu se ştie care a fost motivul crimei.
UPDATE: În această dimineața polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, de către o femeie, despre faptul că vărul său nu a mai fost văzut de câteva zile pe raza comunei de domiciliu. Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului, care era decedat. Întrucât pe corp au fost observate urme de violenţă, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Revenim cu detalii!

Sursă foto: Arhivă

Adauga un comentariu