Local

Crimă oribilă, în Iași! Și-a omorât iubita și a stat timp de câteva zile cu cadavrul ei în casă! Criminalul, în vârstă de 71 de ani, tremură acum la gândul unei condamnări! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 24 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă oribilă în Iași Și-a omorât iubita și a stat timp de câteva zile cu cadavrul ei în casă Criminalul în vârstă de 71 de ani tremură acum la gândul unei condamnări GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe un septuagenar acuzat că și-a ucis iubita și a stat cu cadavrul în casă timp de o săptămână

Un septuagenar din Iași va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, după ce a fost acuzat că și-a ucis iubita. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Constantin Mineață, pentru omor asupra unui membru de familie. Oamenii legii spun că pensionarul a stat cu cadavrul în casă timp de aproximativ o săptămână

Crimă oribilă, petrecută în municipiul Iași! Un septuagenar și-a omorât iubita și a stat timp de aproape o săptămână cu cadavrul ei în locuință! Criminalul, în vârstă de 71 de ani, tremură acum la gândul unei condamnări! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Constantin Mineață, pentru omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Constantin Mineață, acuzat că și-a ucis iubita în bătaie

Ieșeanul Constantin Mineață a intrat în vizorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași la începutul lunii martie a acestui an. Pe data de 7 martie 2021, o femeie în vârstă de 63 de ani a fost descoperită decedată într-un bloc din municipiul Iași, după ce a fost dată alerta.

„Pe 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului. Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Septuagenarul a stat cu cadavrul în casă timp de aproape o săptămână

Pe de altă parte, surse judiciare au menționat că suspectul Constantin Mineață (71 de ani) a stat cu victima în casă de pe 1 martie, până pe 7 martie 2021, când a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a anunțat imediat autoritățile printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. Mai apoi, psihiatrii au decis că ieșeanul a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

În același timp, vecinii bărbatului care a comis crima spun că acesta avea un comportament foarte ciudat. Acesta făcea scandal mai tot timpul și se auzeau certuri din apartamentul lui, acesta înjurându-și concubina, pe Crina D., cu care locuia de mai bine de un an. Acum, urmează ca judecătorii ieșeni să decidă ce se va întâmpla în continuare cu septuagenarul acuzat că și-a ucis iubita și a stat timp de câteva zile cu cadavrul ei în casă.

Adauga un comentariu