Local

Crimă sângeroasă, la Iași: un bărbat bătut măr și lăsat să-și dea duhul! Autorul a încercat mușamalizarea omorului

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă sângeroasă la Iași un bărbat bătut măr și lăsat să-și dea duhul Autorul a încercat mușamalizarea omorului
Un ieșean este acuzat că a comis o crimă, pe care ar fi încercat să o ascundă de ochii autorităților, în speranța că va scăpa de pedeapsă

O crimă sângeroasă a avut loc recent la Iași, iar, în urma acesteia, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Zaharia, sub acuzația de omor. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi încercat să ascundă crima

Recent, la Iași a avut loc o crimă sângeroasă. În urma acesteia, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Zaharia, sub acuzația de omor.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Crimă sângeroasă, la Iași: zeci de lovituri aplicate victimei

Anchetatorii au afirmat că ieșeanul Ioan Zaharia (50 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Asta, după ce un bărbat a murit fiind lovit de zeci de ori cu un par. După ce și-a dat ultima suflare, el a fost aruncat într-o poiană. Până în zori, el a fost lăsat în fața unei case. Criminalul a crezut că va scăpa de tragerea la răspundere, dar planurile sale nu au mers așa cum ar fi trebuit.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit că și-a omorât cel mai bun prieten. Oamenii legii susțin că un conflict a izbucnit între victimă și agresor, iar acesta din urmă a pus mâna pe un par și a început să lovească fără milă. După conflict, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost arestat.

„În noaptea de 23 spre 24 aprilie 2022, inculpatul și victima, care se cunoșteau din copilărie, au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, inculpatul, în prezența fratelui său, a intrat în conflict cu victima, pe care a început să o agreseze cu un par. I-a aplicat 40-50 de lovituri pe toate zonele corpului. Victima a fost lovită când era în picioare, dar și când se afla la pământ. Leziunile cauzate au dus la decesul victimei”, a subliniat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalului Iași.

Peste 20 de litri de țuică au fost consumați înainte de tragedie

Oamenii legii au mai afirmat că victima înnoptase în locuința lui Ioan Zaharia, din localitatea Cîrjoaia, comuna Cotnari. În acea casă se afla și fratele lui Ioan Zaharia în momentul în care a avut loc incidentul.

„Probele au arătat că doar inculpatul (Ioan Zaharia – n.r.) a agresat victima, nu și fratele său”, a mai spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalului Iași.

Anchetatorii au mai arătat cei trei bărbați ar fi consumat împreună peste 20 de litri de țuică. Acum, rămâne de văzut ce vor decide judecătorii în privința bărbatului acuzat de această crimă sângeroasă de la Iași.

Adauga un comentariu