Local

Crimă sau sinucidere? Un tânăr de 19 ani a murit în Bularga după o lovitură de cuţit în piept aseară- Exclusiv, Galerie Foto, Video, Update

Publicat: 04 dec. 2020

P. Andrei, un tânăr de 19 ani a murit în Bularga după o lovitură de cuţit în piept în urmă cu câteva minute. Nu se știe cu exactitate dacă a fost vorba de crimă sau de sinucidere.

„P.A. în vârstă de 20 de ani a fost victima unei agresiuni fizice. Acesta avea o plagă înjunghiată. La fața locului a fost trimisă un Echipaj de Prim Ajutor aparținând Detașamentului 2 Iași care l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. A fost solicitată o terapie intensivă mobilă. Băiatul avea o plagă înjunghiată în zona stângă a toracelui (cord). hemotorax stâng. A fost pus un tub de dren pe care a venit un litru de sânge/ Stopul cardiac a fost neresponsiv la resuscitare. A fost lăsat la locul solicitării în prezența familiei și a poliției”, a declarat dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Update: La fața locului au ajuns criminaliștii.

Update: Conform informațiilor obținute de reporterii Cotidianului BZI se pare că tânărul s-a sinucis. Acesta și-a văzut iubita în oraș cu doi băieți. În acel moment s-a enervat, l-a lovit pe unul dintre tineri și a plecat direct acasă unde s-a înjunghiat în inimă.

Update: Trupul tânărului a fost transportat la IML.

Revenim cu detalii

Comentarii
  • Doamne ferește! Din păcate nu mai avem deloc siguranță în oras, mai ales siguranța străzilor! Sunt pline de hoți, de tâlhari, de dealeri de droguri și tot felul de așa ziși ,,combinatori,, . Autoritățile, mai bine zis poliția, procuratura si justiția nu și fac deloc treaba! Legi foarte proaste. Judecatori care nu si asumă actul de justiție și sa aplice pedepse care sa fie puterea exemplului. Cu siguranță ne îndreptăm spre ceva foarte rău!

  • Deci, zice foarte clar că s-a sinucis dar tu o dai cu „actul de justiție!” Care poliție? Nu observi că se tot strigă de câțiva ani încoace că sunt 2 polițiști la 60000 de cetățeni!

  • Aha….BZI…cel mai neinformat si mincinos site(adaugă informații pentru a scoate ceva scandalos in mass-media). Cel ce a redactat acest articol ar fi trebuit sa il revizuiască înainte de publicare.

  • Copilu chiar a fost ucis, dar nu s a și nuci. Kacati ăștia din media mint. Ce dracu doar nu e samurai sa bage un cuțit de măcelărie de doua ori în piept. Eu lucrez cu cumnatul victimei. Doi țigani borti îs criminali

  • Anonim tu sugi p.u.la sau nu ai curaj să mergi la D.I.I.C.O.T să dai cu nume si prenume tot ce sugi? Sunteți unii …. distruși de tot futuva rasan gură! Mergi in mortu mați și fă-ți praduiala-n altă parte lasa-ne dreacu sa citim ce e legat de articol. Labagiu frustrat ce ești tu morții.mati.! Tine minte sclavule că nici IIsus nu iubește trădarea! Asta așa că fapt divers că și tu numai pe lângă subiect o.sugi. Dzeu să-l.odihneasca pe băiețaș, mare durere in sufletul părinților. Indiferent tigan sau netigan sclavilor. Umpleți Romania asta și o faceți de căcat , sunteți.majoritari in plm numai reușim să ieșim la liman 80 la sută din poporul asta fură curent tare!

  • Domnilor in noaptea asta vine mosu Nicolae si o sa va dea ciomege cadou !, mai usor cu etniile si cu injuraturile !, este trist ce sa intamplat din cauza unei muieri si nare treaba etnia ori cartierul in povestea asta !, este o prostie sati pierzi viata aiurea pentru o muiere, dao incolo ca mai putea avea baiatul altele, si eu miam vazut logodnica cu care vorbeam de vreo 4 ani la plimbare cu altul dupa ce in cateva randuri au vazuto alti cunoscuti in decursul a vreo 10 luni ! in seara aia am pun PUNCT relatiei , am bocit si am mers inainte !, acum sunt casatorit si fericit cu femeia care este jumatatea mea

Adauga un comentariu