National

Crimă șocantă în Vaslui! Bărbatul care și-a ucis soția din cauza unui cadou, condamnat la 13 ani de închisoare

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă șocantă în Vaslui Bărbatul care și-a ucis soția din cauza unui cadou condamnat la 13 ani de închisoare
Un Vasluian și-a ucis soția din gelozie

Crimă șocantă în Vaslui. O femeie a fost ucisă de către soţul ei în vârstă de 46 de ani. Aceștia erau căsătoriţi de 22 de ani. Pe fondul geloziei excesive. Scânteia care a aprins scandalul în cuplu a fost un cadou pe care l-a primit femeia de la un prieten din copilărie. În seara crimei, cuplul a fost vizitat de rude, iar chinul a început la puțin timp după ce aceștia au plecat. Potrivit anchetatorilor, după ce și-a ucis soția bărbatul a încercat să se sinucidă. Polițiștii care patrulau în zonă l-au oprit. Acesta a acoperit cadavrul soției cu o pătură și i-a aprins o lumânare. Ulterior a consumat câteva pahare de alcool și a sunat la numărul de urgență 112 pentru a se autodenunta. Instanța a decis condamnarea acestuia la 13 ani de închisoare cu executare.

„În timp ce victima era în balie, în poziţie şezută, inculpatul a intrat şi a întrebat-o din nou dacă a întreţinut relaţii intime cu respectivul. Potrivit declaraţiilor inculpatului, victima i-ar fi răspuns că ce-l interesează, că îl interesează intimitatea persoanei ei, răspunsuri care l-au enervat. Inculpatul ar fi mers în bucătărie şi din sertarul unui dulap a luat un cuţit mare de bucătărie cu mânerul din lemn şi a revenit în baie. Inculpatul i-a cerut din nou victimei să-i răspundă la întrebarea sa, după care, pentru că aceasta nu i-a răspuns, a lovit-o de trei ori cu cuţitul în torace. Victima a început să sângereze şi i-a cerut să cheme ambulanţa. Gândindu-se că va face puşcărie, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură cu cuţitul, în piept, în zona inimii. Potrivit declaraţiei inculpatului, în urma acestei lovituri, soţia sa a decedat”, a precizat instanța.

Polițiști ieșeni s-au confrutat cu o situație asemănătoare în urmă cu câteva săptămâni

Crima din gelozie la Iaşi. Un bărbat a recurs la un gest extrem după ce prietenul lui s-ar fi dat la concubină. Conflictul s-a produs în municipiul Iaşi, azi noapte în jurul orei 22.00. Conflictul a izbucnit pe fondul unei gelozii. În zona Ţigarete din municipiul Iaşi avea să se întâmple, aseară, o crimă oribilă. Conform primelor informaţii, crima s-a produs în timpul unei ”vizite” pe care victimele o făcuse criminalului. Ajunşi în locaţia mai sus amintita, cei patru petrecăreţi au început să consume alcool, moment în care ‘oaspetii’ au început să se dea la femeia la care venise în vizită.

Autorul, enervat de situaţie, a început să îi lovească pe cei doi şi să îi alunge. După ce a plecat de la locul faptei, acesta a revenit a doua zi unde i-a găsit pe cei doi. Disperat şi conştient de ceea ce făcute, şi-a rugat un prieten să sună la ambulanţă. Venită la faţa locului, personalul medical l-a transportat pe pacient la spital, în pofida eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat. Autorul a fost internat pentru o expertiza psihiatrică şi astăzi va fi reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru omor.

Adauga un comentariu