Actualitate

Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”

Publicat: 18 mart. 2021
Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești
Joi dimineață, Gheorghe Moroșan a stat în fața judecătorilor prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, dar nu a dorit să facă nicio declarație

Veștile groaznice referitoare la criminalul de la Oneşti, județul Bacău, par să nu se mai oprească. Gheorghe Moroșan a băgat spaima şi în cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Bărbatul ar fi ameninţat o asistentă cu moartea după ce femeia i-ar fi adus o cană cu apă, deşi el ceruse ceai.

Surse judiciare au relatat pentru cancan.ro, că, la un moment dat, Gheorghe Moroșan i-ar fi cerut cadrul medical o cană cu ceai. În schimb, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat peste măsură, ucigașul a amenințat-o pe femeie cu moartea.

„Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie.

Înfricoșată, femeia le-a menționat anchetorilor incidentul îngrijorător, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat prin fapte că trebuie luat în serios.

Gheorghe Moroșan a mărturisit faptul că nu regretă nimic

Gheorghe Moroșan i-ar fi spus unei asistente, căreia i-ar fi confesat faptul că nu regretă absolut niciun gest de-al său. Crimninalul nu regretă omorurile, fiindcă muncitorii cărora le-a curmat viața „erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna” pe apartamentul pe care l-a pierdut în urma executării silite.

Procurorii din Bacău ar fi trebuit să îl audieze pe criminalul de la Onești prin videoconferință, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că oamenii legii nu dispuneau de aparatura necesară.

Probatoriul acumulat în cadrul anchetei indică în mod clar premeditarea: în ziua evenimentului tragic, Gheorghe Moroșan s-a deplasat de la adresa în care locuia cu cel mai mare cuțit pe care îl avea în locuință.

De asemenea, avea asupra sa două spray-uri cu piper, iar în drum spre apartamentul groazei s-a oprit să cumpere colierele de plastic cu care i-a imobilizat pe cei doi muncitori pe care avea să-i ucidă câteva ore mai târziu. Anchetatorii o acuză pe soția lui Moroșan de complicitate, iar judecătorii au plasat-o pe aceasta în arest preventiv timp de 30 zile.

În momentul în care Moroșan a fost transportat la spital, medicii au scos din corpul său 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Reamintim faptul că Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

Care au fost cauzele de deces ale celor două victime ale dublei crime de la Onești

Medicii legişti au publicat, în mod oficial, datele cu privire la anchetă şi cauzele deceselor celor două persoane care au fost sechestrate de Gheorghe Moroșan. Procurorii au făcut public și filmul evenimentelor care a dus la tragedia această. Aceștia menționează faptul că ușa imobilului era deschisă și că bărbatul a venit cu intenția de a se răzbuna. La o săptămână după cazul care a şocat întreaga Românie, medicii legişti afirmă faptul că cele două persoane au murit în urma unor hemoragii cauzate de loviturile de cuţit pe care Gheorghe Moroșan le-a aplicat acestora. P.D. a fost resuscitat la faţa locului dar, în pofida eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„Victima I.S. a fost transportată la Spitalul Municipal Oneşti, unde a decedat la scurt timp iar victima P.D. a fost supusă manevrelor de resuscitare la faţa locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Conform fişei de constatare preliminară medico-legală, cauzele decesului victimei P.D. sunt:

– hemoragie externă;

– secţiuni de vase femurale, tibiale, colodafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător. se arată în raport.

Între timp, I.S. a fost transportat la spital dar aici nu a mai putut fi salvat, spun medicii legişti care au explicat că pe corp avea mai multe tăieturi:

Conform fişei de constatare preliminară medico legală, cauzele decesului victimei I.S. sunt:

– hemoragie internă;

– plăgi pulmonare, hemotorax, hepato-diafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător.

La data de 05.03.2021, inculpatul M.G. a fost audiat în această calitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde se află internat”, se arată în raportul medico-legal transmis de IML Bacău.

Comentarii
 • Acest om a fost impins la crima, de un sistem criminal, din care facem parte toti. Inclusiv cele doua victime. Inclusiv tu si eu… Ai inteles? Nepasarea noastra, a TUTUROR, va mai duce la cazuri de acest gen, la cazuri ca geoicidul din spitale, la cazuri ca abuzurile politiei si jandarmilor, la abuzuri ale justitiei, etc. Victimile acestor cazuri de abuz, isi vor face singuri dreptate si vor lovi acolo unde sistemul corupt, din care facem parte TOTI (activ sau nepasatori) este mai putin aparat. Adica in indivizii lipsiti de aparare (copii, femei, batrani si in locuri aglomerate: piete, moluri, etc.) Degeaba tratam efectele, adica ii arestam si inchidem-lichidam pe acesti oameni dereglati, daca nu luam masuri sa inlaturam cauzele care duc la dereglarea oamenilor normali. Si tu, daca ti-ai pierde un copil, mama, tata, sotie, sau agoniseala de-o viata, in urma unui abuz, ai face exact ce a facut acest om. Asta daca n-ai fi las sau naiv, sa astepti dreptate din parte unor corupti.

 • Asa este domnilor romani. POlitia e pe ape mari : masina la scara, diurna, hrana, haine, salarii cat cuprinde. Ei nu sunt facuti sa ne apere sa ne ocroteasca ei sunt pusi sa ia salarii mari si pensie incepand cu 40 ….de ani. Am cateva cazuri personale si… daca nu – si vor face treaba STRANG toate hartiile si le pun la d na K. in brate sa – i spun ca de la lucruri mici se ajunge la dezastre neinchipuit de mari. Repet, regret ca m – am nascut intr – un stat numit Romania coruptilor. Domnilor legiuitori scoateti articolul din legea penala prin care se Da NUP ca nu exista PERICOL SOCIAL? TOT CE ESTE ANTISOCIAL ESTE PERICOL SOCIAL. Stergeti din CODUL PENAL -PERSCRIPTIA DE 3 TREI LUNI SAU 3 ANI. RASPUNDEREA TREBUIE AVUTA IN VEDEREA PANA LA LINISTEA SOCIALA, ACOPERIREA PREJUDICIILOR DE ORICE FEL.

 • Complet de acord cu Nemo.
  S-ar putea si ca Morosan, la sfatul vreunui avocat, sa joace in instanta un rol de victima psihica a abuzurilor autoritatilor, care l-au impins de pe marginea prapastiei. Isi pregateste terenul…
  De asemenea, comportamentul lui in spital s-ar putea sa fie cauzat si de un sevraj (intreruperea consumului de droguri), la care a fost obligat dupa crime…

 • Asta in alte vremuri era condamnat la moarte și executat în maxim 7 zile! Soluția pt astfel de tampiti, asta este! Impuscat si gata! Acum, el este întreținut din bani publici, iar în pușcărie la fel va fi întreținut din bani publici.

 • Cei care i-au luat casa din ce bani au fost plătiți? Și cum a fost executat silit dacă în cazul furtului dosarul e A N? Cei care l-au,, executat” oare nu și-au făcut dreptate singuri? Ce mai are omul ăsta de pierdut? Cică executat în secunda doi… Purtat prin tribunale 10 ani…Mai gândiți, nu fiți plante!

 • Bine ca politia face mitinguri,la mitinguri sunt buni,la rezolvat un caz habar nu au sa il rezolve. Asa fac si cu HOTII,prindeti-l reducerile la noi ca il rezolvam,ii dam drumul! Poliția ar trebui tinuta in cutiile wc cu care au venit la miting. Cata nesimțire pot avea acești,, jegosi,, de polițiști,au salarii nesimtite ies la pensie la o varsta la care alții muncesc pe rupte si au si pensii foarte mari. Cat de nesimțiți poti fi ca sa vii sa ceri mai mult mai ales acum în plină criză. La muncă golanilor nu la cerșit! Daca nu le convine condițiile avute oare cine ii opreste sa plece sa lucreze la privat?

 • Aici ai o sansa extraordinara! Promovam cel mai spectaculos subiect de film! De ce castigi? Pentru ca e simplu totul! Hollywood are nevoie de o poveste noua si buna! Poti si tu sa reusesti! Cel mai bun film la Hollywood! Te hotarasti si castigi! Promovam cea mai socanta poveste! O adevarata provocare! Solicita acum detalii la adresa de email:iustina.tudosa@yahoo.com

Adauga un comentariu