Actualitate

De ce au murit cele două victime din dubla crimă din Onești! Medicii legiști susțin că Gheorghe Moroșan le-a aplicat mai multe lovituri de cuțit

Publicat: 08 mart. 2021
Cei doi bărbați omorâți de criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan
medicii legiști au publicat cauza decesului celor doi bărbați omorâți de criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan

Medicii legişti au terminat ancheta corpurilor celor două vitcime din dublă crimă din Onești. Din anchetă rezultă faptul că morţile au fost cauzate din cauza unor hemoragii dar şi a multiplelor plăgi înjunghiate. Tot luni, 8 martie 2021, procurorii au cerut arestarea criminalului de la Onești şi au făcut public filmul care a condus la oribilele crime.

Pe data de 1 martie 2021, în oraşul Onești a avut loc o dublă crimă. Gheorghe Moroșan, bărbatul vinovat de acest lucru i-a sechestrat pe cei doi munincitori şi ulterior i-a ucis prin aplicarea a mai multor lovituri de cuţit. Între timp, procurorii cer arestarea lui Gheorghe Moroșan care ar fi plănui întreaga scenă, conform filmului evenimentelor.

Care au fost cauzele de deces ale celor două victime ale dublei crime de la Onești

Medicii legişti au publicat, oficial, datele din anchetă şi cauzele deceselor celor două persoane care au fost omorâte. De altfel, procurorii au făcut public și filmul evenimentelor care a dus la tragedia această. Aceștia spun că ușa imobilului era deschisă și că Gheorghe Moroșan a venit cu intenția de a se răzbuna. La o săptămână după cazul care a şocat o comunitate întreagă, medicii legişti susţin faptul că cele două persoane au murit în urma unor hemoragii cauzate de loviturile de cuţit pe care Gheorghe Moroșan le-a aplicat acestora. P.D. a fost resuscitat la faţa locului dar, în pofida eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat:

Victima I.S. a fost transportată la Spitalul Municipal Oneşti, unde a decedat la scurt timp iar victima P.D. a fost supusă manevrelor de resuscitare la faţa locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Conform fişei de constatare preliminară medico-legală, cauzele decesului victimei P.D. sunt:

– hemoragie externă;

– secţiuni de vase femurale, tibiale, colodafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător. se arată în raport.

Între timp, I.S. a fost transportat la spital dar aici nu a mai putut fi salvat, spun medicii legişti care au explicat că pe corp avea mai multe tăieturi:

Conform fişei de constatare preliminară medico legală, cauzele decesului victimei I.S. sunt:

– hemoragie internă;

– plăgi pulmonare, hemotorax, hepato-diafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător.

La data de 05.03.2021, inculpatul M.G. a fost audiat în această calitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde se află internat.

Controverse în cazul morţii bărbatului în vârstă de 36 de ani

Totuşi, în spaţiul public au apărut mai multe controverse în cazul morţii bărbatului în vârstă de 36 de ani. Iniţial, şeful SIAS a anunţat faptul că nicio victimă nu a fost afectată de gloanţele trase de trupele speciale care au intervenit la fața locului. Totuşi, potrivit imaginilor publicate în exclusivitate de BZI.RO, pe corpul unuia dintre bărbaţi se poate vedea urme de gloanţe. De altfel, ministrul de Interne, Lucian Bode a confirmat faptul că bărbatul a fost împuşcat de oamenii legii.

În altă ordine de idei, o altă controversă a apărut atunci când medicii l-au declarat pe bărbat ca fiind infectat cu COVID-19. Culmea anunţului stă în contextul în care fratele bărbatului s-a arătat şocat de veste, mai ales că bărbatul fusese infectat în urmă cu 1 lună cu COVID-19 şi era puţin improbabil să fie infectat din nou.

 

Comentarii
  • Nu, au murit din cauza incompetentei polițiștilor și procurorilor din tara asta! Nu s-a găsit nimeni dintre aceste autorități sa dea soluții de abordare a situației, ca acei 2 oameni sa rămână în viata! Nimeni în România, timp de 5 ore n-a avut o soluție, se ajungea de la București în timpul acesta! O tara întreaga rămâne socata și dezamăgită de autorități! Amenințările nu se iau în serios nici de către Politie, nici de Parchet, și când se-ntâmplă după, câte o nenorocire, nu răspunde nimeni ca nu s-au luat masuri! Bătăuși care recidivează sunt cercetați în libertate, e normal asa? Dacă e amenințat un procuror, un polițist, se iau repede masuri, ca e ultraj, și le e ffff frica acestora, ca doar sunt,, persoane vulnerabile”! Ne-am saturat de incompetenta, corupție, abuzuri! La treaba, cu responsabilitate și respectând legea!

  • Foarte trist… Au murit nevinovați 😭Un boșorog bolnav a distrus două familii…. Sper să putrzesti în închisoare infectule!

Adauga un comentariu