Cancan

Cristi Brancu, jignit de mesajele primite în mediul online despre părinții săi. „De ce judecați un om fără să știți despre viața lui?”

Publicat: 08 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristi Brancu jignit de mesajele primite în mediul online despre părinții săi. De ce judecați un om fără să știți despre viața lui
Cristi Brancu a reacționat după ce a fost jignit de mesajele primite în mediul online despre părinții săi

Cristi Brancu a reacționat după ce a fost jignit de mesajele primite în mediul online despre părinții săi. Jurnalistul este prezent pe platformele de socializare, unde împărtășește frecvent imagini și clipuri video cu activitățile sale de zi cu zi.

Cu toate acestea, în ceea ce privește aspectele personale, Cristi Brancu a ales să fie discret, astfel încât nu sunt cunoscute prea multe detalii despre părinții săi.

Cristi Brancu, jignit de mesajele primite în mediul online despre părinții săi

De 1 Martie, Cristi Brancu i-a dăruit flori soției sale și a distribuit un filmuleț pe internet. Din nefericire, în loc să aducă bucurie și gânduri pozitive, acest clip a stârnit o serie de mesaje care l-au afectat pe prezentatorul TV.

Moderatorul a fost criticat pentru faptul că nu le acordă părinților săi aceeași atenție pe care o oferă soției și socrilor. După ce a citit acele mesaje, prezentatorul TV s-a întors pe internet cu un clip emoționant în care vorbește despre pierderea părinților săi.

„A fost o reacție care pe mine m-a înmărmurit și în continuare mă rănește într-un fel. O doamnă mi-a zis „Văd că ești foarte drăguț cu soacra ta. Cu socrul tău ai fost extraordinar de drăguț și de amabil când a fost ziua lui, cu Oana la fel. Dar mămica și tăticul tău unde sunt? Pe ei de ce nu îi pui niciodată în filmări? Rușine că nu îi pui! Așa să îți facă și ție copilul tău, să stea mai mult cu socrii!”.

I-am răspuns doamnei după ce m-a lovit această secvență, spunându-i că mamei mele și tatălui meu pot să le duc flori doar la cimitir, pentru că mama mea a murit în 2019, după o suferință îndelungată, iar tata a murit acum 10 ani, în primele zile din ianuarie 2014, după ce a avut mai multe accidente cerebrale, vasculare și nu mai era el. Doamna respectivă a zis că îi pare rău, am iertat-o.

Au mai fost mesaje de la alte doamne în care întreabă de mama. Mama mea a murit. De asta nu am cum să o aduc din morți ca să fac plăcerea cuiva, astfel încât să pun pe Facebook. De ce judecați un om fără să știți despre viața lui? De ce scrieți, de ce răniți? De ce blestemați? Cum adică să îi spui unui om așa să îți facă și ție copilul tău, fără să știi că mama omului căruia îi scrii a murit acum 5 ani? V-ați gândit și la mine, la ceea ce gândesc și ceea ce simt? ”, a fost mesajul transmis de Cristi Brancu în mediul online.

Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Cristi Brancu

După ce a semnat cu Prima TV, Cristi Brancu avea emisiunea la aceeași oră cu emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Moderatorul tv a recunoscut că din cauza concurenței, în ultimul an și-au vorbit foarte rar. Cu toate acestea, atunci când se întâlnesc, au multe de povestit.

Teo Trandafir și Cristi Brancu sunt doi dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Deși în prezent se înțeleg foarte bine, în trecut, cei doi nu și-au vorbit 20 de ani. Cristi Brancu a dezvăluit că în ultimul an și-au vorbit foarte rar din cauza concurenței emisiunilor pe care le prezintă, dar atunci când se întâlnesc, au despre ce să povestească.

Moderatorul tv s-a certat cu Teo Trandafir din cauza unei informații care a apărut despre ea în revista pe care Brancu o conducea.

Recent, Cristi Brancu a reacționat după ce a fost jignit de mesajele primite în mediul online despre părinții săi.

Adauga un comentariu