Actualitate

Cristian Leonte si Paula Herlo formeaza un cuplu discret. Putina lume stie ca sunt casatoriti si au doi copii

Publicat: 15 iun. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Leonte si Paula Herlo formeaza un cuplu discret. Putina lume stie ca sunt casatoriti si au doi copii
17

Paula Herlo este o figura cunoscuta pe micile ecrane, ca jurnalist si corespondent al Stirilor Pro TV. Tot timpul impresioneaza prin profesionalism si sobrietate si se implica in campanii umanitare.

De curand, Paula Herlo a fost invitata la emisiunea Love is Fun si a oferit ocazia publicului de a o cunoaste intr-o alta ipostaza, aceea de mamica si sotie.

Paula Herlo, 41 de ani, este casatorita cu Cristian Leonte, 43 de ani, de asemenea, jurnalist si prezentator la Pro TV si au impreuna doi copii, pe Vladimir, in varsta de 6 ani, si pe Ania, de 3 ani. Jurnalista si-a cunoscut sotul la munca, in redactia de stiri, el era venit de la Iasi, ea de la Arad: "L-am luat cu gasca mea de prieteni la distractie.

L-am dus la restaurant la lautari, apoi la club, nu l-am dus la teatru sau la filarmonica. Si mi-a placut de el si inca imi place. Imi place ca ma admira si acum, dupa 14 ani, la fel ca la inceput si este cel mai bun tata pe care puteam sa-l am pentru copiii mei. La Cristi, prima oara, m-au atras ochii."

Cat despre momentul cererii in casatorie, Paula Herlo povesteste cu zambetul pe buze: "Traiam in concubinaj de ceva vreme si am ramas insarcinata. Atunci ne-am hotarat sa ne luam si am stabilit data. Am facut cununia la o zi dupa Valentine's Day.

Noi nu am sarbatorit niciodata Ziua Indragostitilor, dar chiar atunci m-a cerut, m-a intrebat cu o zi inainte: Hai, vrei sa fii sotia mea? Era pe jumatate imbracat in costum si pe jumatate in trening."

"Nu ne expunem la munca. Cum ar fi sa ne tavalim pe acolo? Nu ne-am certat niciodata la munca, ne certam acasa", a povestit cu umor Paula Herlo la emisiunea Love is Fun.

Adauga un comentariu