Actualitate

Cristian Popescu Piedone și-a pus angajații să cumpere de la Mama Maria: „Îi cumpărăm toată marfa!” – VIDEO

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Popescu Piedone și-a pus angajații să cumpere de la Mama Maria Îi cumpărăm toată marfa - VIDEO
Cristian Popescu Piedone și-a pus angajații să cumpere de la Mama Maria

Cristian Popescu Piedone este într-o continuă campanie electorală și nu ratează nicio ocazie de băga capul în poză. Recent, Cristian Popescu Piedone și-a pus angajații să cumpere de la Mama Maria.

Cristian Popescu Piedone și-a pus angajații să cumpere de la Mama Maria

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, și-a luat staff-ul de campanie și a mers să cumpere de la Mama Maria, o bătrână cunoscută care vinde verdeață la o tarabă în piață.

„Respect pentru mama Maria!,” au denumit operațiunea, declanșată spontan.

„Scoate toată marfa pe tarabă! Noi, cu toții, deviza noastră în această campanie este: Respect! Respect! Respect! Astăzi, spunem Respect pentru mama Maria! Fiecare, luăm câte o legătură de ștevie, una de ceapă și-i cumpărăm toată marfa lu’ mama Maria și plecăm acasă!“, le-a zis Piedone oamenilor săi.

Primarul Sectorului 5 a ținut să-și pună angajații la punct atunci când nu respectau coada.

„Ce faci, mă? Du-te mă, acolo, în spate! Stai la coadă! Treceți, mă! Alo! Stai la coadă! Mama Maria, scoate toată marfa pe tarabă! Alo, stai în rând și uită-te la mine când vorbesc! Noi am spus că deviza noastră în campanie a fost «cetățeni, respect!». Astăzi spunem «respect, mama Maria!’”, a declarat Piedone.

În timp ce oamenii lui cumpărau verdețuri, Piedone stătea de vorbă cu cetățenii. Oamenii i-au solicitat sprijinul pentru programarea unor audiențe. La final, unul dintre oamenii din echipa de campanie a condus-o acasă pe Mama Maria, ca să fie sigur că ajunge în siguranță cu banii luați pe marfa epuizată în atât de scurt timp.

Candidează din partea PUSL

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Peppa Pig!” şi „Şi eu sunt Interlop”.

Piedone a declarat că PUSL, partidul din partea căruia candidează va înregistra un scor istoric la alegerile locale şi va intra pe picioarele lui şi în Parlamentul României.

Întrebat dacă ar accepta să fie susţinut în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PSD, Piedone a spus că îi așteaptă pe social democrați alături de el.

„Am depus candidatura pe PUSL. PSD mai poate să să gândească dacă să susţină o victorie şi dacă vor o victorie în toamnă, ar fi bine să vină să mă susţină”, a precizat Piedone.

Edilul Sectorului 5 a menționat că a depus 52.000 de semnături pentru candidatura sa, necesarul fiind de 20.000.

„Merg cu o marjă de eroare de maxim 10%. Vă spun că voi câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42%, ca reprezentant al PUSL”, a menționat Piedone.

Despre şansele lui Robert Negoiţă la Primăria Capitalei, Piedone a spus că primarul Sectorului 3 nu poate râvni la această poziție.

„Nu poţi să vii tu de trei zile membru să îţi ceri dreptul la tronul pe care alţii l-au râvnit şi nu au fost nomijnalizaţi”, a afirmat Cristian Popescu Piedone.

Primarul a mai arătat că Daniel Băluţă, primarul de la Sectorul 4, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat astfel că s-a închis candidatura sa pentru Primăria Capitalei.

Altfel, Cristian Popescu Piedone și-a pus angajații să cumpere de la Mama Maria, o bătrână care vinde verdețuri într-o piață bucureșteană.

Adauga un comentariu