National

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa senatoarei Diana Șoșoacă: „Doamna asta mă șoșochează, mă lăsa fără replică”

Publicat: 19 ian. 2021

La Digi 24, Cristian Tudor Popescu, jurnalist, a lansat un atac dur la adresa senatoarei AUR Diana Șoșoacă. Aceasta a comparat-o cu fostul lider PRM, Corneliu Vădim Tudor: „Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim”

„Doamna asta mă șoșochează, mă lăsa fără replică, asemenea combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioana din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vădim Tudor”, a spus CTP la Digi 24.

Cristian Tudor Popescu o atacă extrem de dur pe Diana Șoșoacă: „Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim”

Jurnalistul o aseamănă pe senatoarea AUR cu Vadim Tudor, fostul lider PRM, deoarece amândoi au dat dovadă de un comportament extrem de agitat în public.

„Am făcut un experiment, am postat pe Facebook doua video-uri: unul cu Vădim urlând escroaca-somaldoaca-curva dracului, pitica nenorocită şi am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenorociţilor şi aşa mai departe. Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim.

Înainte de Vadim era ceausismul, de aici s-a tras concluzia în presa că aş fi zis despre ăştia din AUR ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii ’70-’80 în România să constituit partidul ceauşist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naţionalism la extrem.

Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaţionalism, era chiar o insultă înainte de Ceauşescu să fii naţionalist”, a mai spus jurnalistul.

Diana Șoșoacă: Sunt pe lista neagră

Recent, Diana Șoșoacă a făcut o declarație șocantă. Ea spune că are nevoie de permis port-armă pentru a se apăra, fiindcă simte că viața ei este pusă în pericol.

Diana Șoșoacă susține că motivul pentru care este „filată” e acela că patrioții sunt în pericol în România.

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă.
În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”,a declarat Diana Șoșoacă, într-o emisiune TV.

Senatoarea AUR este de părere că se află pe aceeași listă neagră pe care s-ar afla și activista anti-mască Codruța Cerva.

„Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot.

Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”,a declarat senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă: ”Nu am cum să mă infectez, nu am de ce să mă vaccinez”

În urmă cu o lună, Diana Șoșoacă declara că este sigură că nu se va infecta și spunea că nu se va vaccina împotriva COVID-19.

”Am 8 luni de zile, am ieșit în stradă, am fost la toate manifestațiile. Problema este cu sistemul imunitar. Cu cât este sistemul imunitar mult mai bine pregătit, cu atât mai bine. De aceea am și întrebat Ministerul Sănătății, de ce nu mergeți pe prevenție, pe întărirea sistemului imunitar, pentru ce nu dați gratis vitamina C, zinc și vitamina D? Pentru că eu asta aș face, hai să întărim poporul, hai să întărim sistemul imunitar, e primul lucru pe care trebuia să-l dea, dar din păcate România nu are politică de prevenție”, a afirmat senatoarea.

Comentarii
  • mamaaaa ce de analfabeti p’aci,ba bizonilor hauriti intre voi si omul asta sta un zid de carti analfabetilor sa-i sugeti pula poate va mai luminati un pic

  • Deja a inceput sa mi se faca scirba sa mai pun comentarii.Pe unele nici nu le-au publicat iar pe foarte multe nu le iteste nimeni dovada vie a faptului ca poporul asta nu s-a trezit inca. Somnul ratiunii naste monstri. De ambele parti ale baricadei. Abia in anii in care TOTI,dar TOTI cei care au fost indoctrinati de regimul de trista amintire se va epuiza,abia atunci poate veti vedea lunita de la capatul tunelului.Degeaba il facetti securist pe CTP, in timp ce voi ascundeti carnetul de partid in sertar.Cind copii si nepotii vostrii vor da foc la carnetele de PCR, poate si accentuiez, poate se vor naste lideri care sa va deschida mintile.

  • Romanii nu au nevoie de vitamine iubita doamna, ei au nevoie de bani ca sa manance bine – asta inseamna imunitate. Atunci vor fii toti rezistenti la boli , cand nu le va lipsi nimic in alimentatie. Pana si Monica Pop a acentuat sa nu se plece de acasa fara sa mancam ceva!

Adauga un comentariu