Actualitate

Cristian Zărescu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: „Sunt cinci astfel de înregistrări“

Publicat: 15 sept. 2020
Cristian Zărescu la primăria Sectorului 4
Cristian Zărescu, spune că sunt cinci înregistrări cu Nicușor Dan

Consilierul primarului Sectorului 4 Daniel Băluță, Cristian Zărescu, a declarat despre înregistarrea cu Nicușor Dan că sunt cinci astfel de înregistrări.

„Este clar că Nicuşor Dan a intervenit că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm” , a declarat Cristian Zărescu.

Cristian Zărescu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: „Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă“

Angajatul Primăriri Sectorului 4 a mai precizat că minte în momentul în care spune că a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă.

„Domnul Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă. A făcut aceste intervenţii cu mult timp înainte. Prima instanţă a fost câştigată de noi, nu m-am simţit ameninţat, dar au fost cinci apeluri în care ne ruga să ne oprim. Domnul Mitrache are grave probleme cu legea, este acuzat în mai multe dosare”, a menționat Cristian Zărescu.

Înregistrarea cu Nicușor Dan, făcută publică de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan, în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei pare a-și exercita influența asupra unui angajat al Primăriei Sector 4 în tentativa de a opri demolarea unei clădiri.

Pe înregistrare, interlocutorul lui Nicușor Dan este Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluță. Zărescu a explicat că este vorba despre cinci astfel de convorbiri cu Nicușor Dan, iar clădirea pe care acesta încerca să o protejeze aparținea unui om certat cu legea, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

„Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte înregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul”, susţine Dana Budeanu.

Trafic de influență

Dana Budeanu îi solicită lui Nicușor Dan să spună dacă fapta sa este sau nu trafic de influenţă.

„Doresc ca Nicuşor Dan să ne spună în direct că ceea ce a făcut nu este trafic de influenţă. Este o decizia a CCR-ului, nu aveţi voie să intervenţi lângă nicio autoritate. În epoca Kovesi era nenorocire, să asculte dânsă. Ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă, punct. Eu sunt om foarte corect, foarte deschis, dar această puritate. Eu nu fac parte din niciun partid, faptul că susţin pe Firea nu înseamnă nimic. Aşa funcţionaţi, suntem cu voi sau suntem împotriva voastră. Vreau să fim corecţi, ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă. Se aude, ce să negi din asta?!” , menționează Dana Budeanu.

Comentarii
  • Iubiti bucuresteni, fiti demni si cu coloana vertebrala si izbiti/l pe acest impostor cu votul dvs..sa se vada ca sunbteti corecti inbn aaprecia valorile.este oare corect sa intervii pentreu cineva care si/a construit restaurabnt in parcul copiilor?cum e salvatorule de bucuresti,asa cum te/ai intitulat si sub masca aceasta sa furi ziua in amiaza mare ,in loc sa mergi la parlament si sa votezi legi,caci pentru asta ai cerut votul bucurestenikor si nu pentru a apara iunterlopii.doresc ca dna sa/ faca dreptate si poate ii acorda un loc la racoare,caci il merita cu prisosinta.evidentca nu sunt fanul lui firea dar v rog ca in numele dreptratii,sa/l aruncati lavgroapa de gubnoi pe acest individ si pe asa zisa madame Cotland,care s/a dovedit a fiu o hoata notorie..recunosc public ca anterior am votat Basescu,desi nu sunt un adept al ideilor sale in totalitate,siu/ voi vota si anul acesta.Desigur,e votul pentru partid,dar daca as fi bucurestean,pe cuvint ca l/as vota.Rusine orbane cu clica ta de analfabeti si corupti. balaban ghorghe din barlad

Adauga un comentariu