Cancan ultimă oră

Cristina Bălan, mamă a doi băieți cu sindrom Down, despre greutățile prin care a trecut de când i-a adus pe lume

Publicat: 02 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Bălan mamă a doi băieți cu sindrom Down despre greutățile prin care a trecut de când i-a adus pe lume
Cristina Bălan a vorbit în mediul online despre greutățile prin care a trecut de când i-a adus pe lume pe gemenii Toma și Matei (9 ani), diagnosticați cu sindromul Down

Cristina Bălan a vorbit în mediul online despre greutățile prin care a trecut de când i-a adus pe lume pe gemenii Toma și Matei (9 ani), diagnosticați cu sindromul Down.

Fosta solistă a trupei „Impact” a făcut în podcastul „În Oglindă”, găzduit e Mihai Ghiță, o serie de dezvăluiri tulburătoare legate de problemele cu care se confruntă de când a devenit mamă.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. Sindrom Down! Dar cumva am avut o presimțire și am întrebat medicul în acel moment – ‚Bine, este vorba despre unul (n.r. – unul dintre gemeni), cum s-ar proceda? Scăpăm de unul???” a dezvăluit Cristina.

Cristina Bălan: „Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam”

Artista este însărcinată în șapte luni cu o fetiță și a vorbit despre depresia prin care a trecut după ce a născut. Artista a mărturisit că a fost vorba despre o naștere prematură, iar momentul a fost unul destul de traumatizant, mai ales că medicul, susține ea, îi vorbea foarte urât.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam. Eram și obeză, mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea, în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez?”, a mai spus artista.

Cristina Bălan: „Nu sunt o mamă foarte bună. Mai am de lucrat”

Cântăreața susține că nu este o mamă foare bună pentru cei doi băieți, deoarece și-ar dori să aibă mai multă răbdare cu ei. Artista a spus că are momente în care ridică tonul, se enervează și are anumite reacții.

„Nu sunt o mamă foarte bună. Mai am de lucrat. Mi-aș dori să fiu în atâtea feluri și uneori mă dezamăgesc pe mine, pentru că nu reușesc întotdeauna să am răbdarea aceea de fier. Cred că orice părinte visează să fie prieten cu copilul și să se înțeleagă. Uneori trebuie să fii părinte și să impui limite, iar asta este foarte aiurea. Mie nu îmi place să fac treaba asta, să fiu bossy, să fac pe șefulețul și uneori trebuie. Copiii au nevoie de limite. Cred în educația cu blândețe, dar nu întotdeauna îmi iese. Uneori mai ridic tonul, îmi ies din pepeni și am reacții de lasă-mă în pace. Aș vrea să fiu tot timpul zen”, a spus cântăreața, acum câteva săptămâni, în podcastul „Duet cu Alexandra”, găzduit de Alexandra Ungureanu.

Adauga un comentariu