Cultural

Cristina Bâtlan, apariție surprinzătoare pe Instagram. Vedeta și-a schimbat look-ul și i-a uimit pe fani

Publicat: 12 apr. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cristina Bâtlan apariție surprinzătoare pe Instagram. Vedeta și-a schimbat look-ul și i-a uimit pe fani
Cristina Bâtlan și-a surprins fanii de pe Instagram cu noul ei look.

Cristina Bâtlan este o apariție surprinzătoare pe Instagram. Celebra femeie de afaceri a decis să își schimbe complet înfățișarea chiar înainte de Paște și a făcut senzație cu noua tunsoare. În ultima vreme, Cristina Bâtlan este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori. Vedeta și-a schimbat recent look-ul și i-a uimit pe fani.

Cristina Bâtlan, apariție surprinzătoare pe Instagram

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta deține mai multe afaceri de succes, are o avere uluitoare și este fondatoarea renumitului brand de încălțăminte Musette. Jurata de la ,,Imperiul Leilor” se bucură din plin de realizări deosebite pe plan profesional și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Dincolo de celebritate, Cristina Bâtlan a avut parte de multe suferințe pe plan amoros. Vedeta a divorțat de soțul ei după ce a aflat că o înșela de ani buni. În prezent, aceasta și-a refăcut viața și iubește din nou. Cristina Bâtlan este în ultima vreme extrem de activă pe rețelele de socializare. Femeia de afaceri își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite. Cristina Bâtlan i-a uimit pe internauți cu noul său look. Vedeta și-a schimbat complet tunsoarea și s-a vopsit blondă, iar noua înfățișare i se potrivește de minune. Jurata de la ,,Imperiul Leilor” a postat câteva fotografii și un mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online.

„Schimbare de look. Mă simt atât de bine! Voi ce credeți?”, a scris aceasta pe Instagram.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar aceștia au avut doar cuvinte de laudă pentru frumoasa vedetă. Cristina Bâtlan se află într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos la vârsta de 49 de ani.

Ce spune vedeta despre mariajul eșuat și suferințele din viața privată

Cristina Bâtlan a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani. Aceasta a aflat că soțul îi era infidel și a decis să pună punct mariajului. Vedeta a fost la un pas de depresie și a acceptat cu greu faptul că partenerul ei de viață a înșelat-o.

„Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Cristina Bâtlan păstreză legătura cu fostul soț de dragul copilului, însă evită să vorbească despre mariajul eșuat. Celebra femeie de afaceri iubește din nou și radiază de fericire alături de partenerul ei, pe care îl ține deocamdată departe de lumina reflectoarelor.

„Iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles. E un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie.”, a precizat aceasta.

Cristina Bâtlan și-a surprins fanii de pe Instagram cu noul ei look. Vedeta și-a schimbat tunsoarea și și-a vopsit părul, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Comentarii
Adauga un comentariu