Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu l-a uitat pe Vlad Gherman? Și-a găsit actrița un nou iubit?

Publicat: 14 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu l-a uitat pe Vlad Gherman Și-a găsit actrița un nou iubit
Cristina Ciobănașu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman timp de aproape un deceniu

Tânăra se afișează pe rețelele de socializare cu un tânăr cu care pare foarte apropiată. Internauții cred că el este cel care i-a lua locul lui Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman timp de aproape un deceniu. Cei doi erau logodiți, iar toată lumea aștepta vești despre nuntă, nicidecum despre o despărțire. La începutul acestui an, cei doi au făcut un videoclip în care le-au explicat fanilor că vor merge pe drumuri separate, dar că vor rămâne buni prieteni.

Toată lumea a crezut că este o glumă la început, dar se pare că nu a fost deloc așa. Timpul a demonstrat că cei doi chiar s-au despărțit și că nu au de gând să se mai împace, ba chiar fiecare își reface acum viața.

De pildă, Cristina Ciobănașu a început să se afișeze pe rețelele de socializare cu un tânăr de care pare să fie foarte apropiată.

Poza pe care a postat-o în urmă cu doar câteva ore i-a pus pe gânduri pe fanii care o urmăresc pe Instagram!

Cristina Ciobănașu l-a înlocuit pe Vlad Gherman?! Cum s-a afișat pe rețelele de socializare cu un alt tânăr 

De câteva luni, Cristina Ciobănașu este singură și dacă internauții au crezut că între ea și Vlad Gherman va mai putea fi ceva, acum nu mai sunt atât de siguri. Actrița și fostul iubit obișnuiau să posteze regulat imagini cu ei doi împreună chiar și după despărțire, dar acest lucru s-a schimbat de când actrița a început să se afișeze cu un alt tânăr.

În urmă cu câteva ore, Cristina Ciobănașu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după ce a publicat o imagine și cu cel pe care internauții îl suspectează ca fiind noul ei iubit. Cei doi au fost împreună la un festival de muzică și pare că s-au simțit tare bine. În imagine, tânărul, pe numele său Alexandru Mureșan, o ține strâns în brațe pe actriță, semn că ceva se întâmplă între ei și ar putea fi vorba de mai mult decât o simplă prietenie.

Nu este prima dată când tânăra postează imagini alături de el. În urmă cu doar 10 zile, cei doi au petrecut o zi la piscină și nu au putut să nu imortalizeze și acest moment. Cristina Ciobănașu a postat o imagine la InstaStory și internauții și-au pus întrebări și de această dată, căci cei doi păreau foarte apropiați și se citea fericirea pe chipul lor.

 

Adauga un comentariu