Cancan

Cristina Ciobănașu, o actriță la înălțime în ciuda vârstei pe care o are. Detalii inedite cu privire la debutul ei

Publicat: 01 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu o actriță la înălțime în ciuda vârstei pe care o are. Detalii inedite cu privire la debutul ei
Cristina Ciobănașu face glume cu privire la propria înălțime

Chiar dacă mulți încă o consideră un copil, Cristina Ciobănașu este o actriță la înălțime. Aceasta a reușit să ajungă la inima publicului de la o vârstă fragedă. În emisiunea „Dansez pentru Tine” și-a spus pentru prima dată povestea de viață, iar Alex Velea a luptat pentru ca tânăra să poată avea o casă.

Deși mai jucase în diferite seriale înainte, Cristina Ciobănașu  și-a dorit să facă parte din proiectul „Pariu cu viața” deoarece îmbina cele trei mari pasiuni ale sale. În ciuda faptului că a avut emoții la prima audiție, tânăra a reușit să primească rolul. Pe platourile de filmare l-a cunoscut pe Vlad Gherman, alături de care avea să trăiască o frumoasă poveste de iubire.

Totodată, Cristina a mai făcut parte din formația LaLa Band, care a luat naștere în serialul „Pariu cu viața”.

Cristina Ciobănașu, o actriță la înălțime

În pofida faptului că are o carieră de succes atât în lumea muzicii, cât și a televiziunii, din cauza înălțimii, Cristina Ciobănașu este considerată de mulți ca fiind un copil. Aceasta are doar 1,59 m, dar cu toate acestea este plină de energie și se descurcă prin forțele proprii. Totodată, ea nu se lasă descurajată de comentariile legate de înălțimea sa. Ba dimpotrivă, actrița postează pe rețelele de socializare imagini în care pare mai înaltă.

„A zis cineva ca sunt mică?”, scrie Cristina Ciobănașu în descrierea acestor poze, făcând haz de necaz.

Deoarece își intră atât de bine în rol, este o actriță foarte convingătoare. Întrebată dacă are o tehnică specială, Cristina a răspuns că se pune în pielea personajului, citește textul și își imaginează că este pusă în situația respectivă. Spre deosebire de alți actori, actrița reușește să plângă atunci când rolul o cere.

Cum a debutat Cristina Ciobănașu în showbiz

Cristina Ciobănașu a apărut pentru prima dată la televizor în emisiunea „Dansez pentru tine”. A participat la aces show pentru a câștiga o locuință, iar povestea ei de viață l-a emoționat până la lacrimi pe artistul Alex Velea. Participarea la această emisiune i-a deschis porțile către o viață mai bună.

În urma participării la „Dansez pentru tine”, Cristina Ciobănașu a fost remarcată de către producătoarea de telenovele Ruxandra Ion. Astfel, celebra producătoare a devenit ca o a doua mamă pentru Cristina Ciobănașu, mai întâi la nivel sufletesc, apoi cu acte în regulă. În urma acestei adopții, tânăra s-a mutat la București, unde a absolvit Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția actorie.

Încă din copilărie a visat să facă parte dintr-o formație. Visul ei s-a îndeplinit odată cu debutul formației LaLa Band, un proiect MediaPro. Înainte de casting-ul pentru „Pariu cu viața”, Cristina Ciobănașu a luat lecții de la Crina Mardare.

„Îmi doream mult sa fac parte din acest proiect pentru că, deși am mai jucat în trei telenovele, acest serial deținea toate cele trei lucruri care îmi plac: actorie, muzică și dans”, își amintește Cris.

Cristina Ciobănașu, o actriță în vârstă de 25 de ani cu o carieră înfloritoare, demonstrează că esențele tari se țin în sticluțe mici și talentul său nu ține cont de înălțime.

Adauga un comentariu