Din lumea filmului

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, prima declaratie despre sarcina si copil

Publicat: 22 mai 2019
3

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din "Fructul Oprit", formeaza un cuplu atat in serial, cat si in viata reala. De mai bine de 7 ani, tinerii traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Ea are 22 de ani, el, 26, dar au planuri serioase de viitor. Vlad a cerut-o deja de sotie pe Cris, insa nu se grabesc sa faca si nunta.

"Nu ne grabim nicaieri, noi tot impreuna suntem, facem aceleasi lucruri si daca suntem casatoriti, si daca nu suntem”, explica Cristina Ciobanasu.

Iar Vlad e de aceeasi parere: „Nu avem nevoie de un act care sa dovedeasca, negru pe alb, ca noi ne iubim cu adevarat. Sincer, astept momentul acela cand dupa biserica vom merge sa dansam, ne vor fi alaturi  prieteni, familie, parinti care plang. Abia il asteptam, dar nu vrem sa ne grabim, nu vrem sa facem totul doar ca sa bifam”.

Invitati la emisiunea Florentinei Fantanaru, „De-a viata ascunselea”, cei doi si-au dezvaluit planurile de viitor. 

Cristina a declarat ca Vlad este un barbat "de pus la rana". "In momentul in care unul dintre noi are o cadere, celalalt stie ca trebuie sa fie acolo pentru el. Si invers. Daca eu sunt nervoasa, furioasa sau trista, el e acolo langa mine, chiar daca si el are un moment prost", a precizat Cristina.

Cei doi au dezvaluit se gandesc sa devina parinti, dar nu se grabesc. 

„Copiii vor veni atunci cand vom simti amandoi ca suntem pregatiti sa facem asta. El isi doreste copil, dar nu-si da seama ce inseamna sa ai responsabilitatea asta", a declarat Cristina. 

Vlad Gherman a dezvaluit ca el si-ar fi dorit sa devina medic oftalmolog, dupa ce bunica lui si-a pierdut vederea din cauza diabetului, pe cand avea 3 ani. 

Adauga un comentariu